Hotell i Padenghe sul Garda vid Gardasjön

Hotel Locanda Santa Giulia

 
Hotel Locanda Santa Giulia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Locanda Santa Giulia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Padenghe sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta moderna och stilfulla residence ligger i gröna omgivningar ca. 1 kilometer utanför den lilla byn Padenghe sul Garda vid Gardasjöns sydvästra kust och endast 3 kilometer från en av Gardasjöns pärlor nämligen Desenzano del Garda. Det går buss till bl.a. Desenzano och Sirmione endast 100 meter från stället.

Lägenheterna är fördelade på byggnader på två våningar och det finns totalt 25 lägenheter. Förutom de snyggt inredda lägenheterna finns det en härligt trädgård med ett stort poolområde med solstolar, parasoller, pool och barnpool. Residencet ligger ca. 50 meter från huvudvägen som dock inte stör för att hotellet har placerat parkeringen mellan vägen och hotellet. Dessutom så är det dubbla fönsterrutor.

Läs mer om Hotel Locanda Santa Giulia

Det finns reception med natt portier, lounge, TV-rum med satelit-TV, hiss, restaurang, bar (både inne och ute), konferanslokal, trädgård, parkering samt garage (mot betalning).

Alla rum och suiterna ligger i huvudbyggnaden på andra våningen och är stilrena och utrustade med hårtork, telefon, satelit-TV, microvågsugn, kylskåp, aircondition samt balkong eller terrass. Ungerfär hälften av rummen vänder sig mot vägen och sjön, som kan skymtas mellan träden. De övriga rummen vänder sig mot poolen och trädgården. Suiterna är extra stora och har ett vardagsrum.

Dölj texten
 
 
search map