Semesterbostad i Musso vid Comosjön

Residence La Pianca

 
Residence La Pianca är inte tillgänglig i dagsläget
Residence La Pianca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Musso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här kan du välja mellan 8 lägenheter av olika storlek, som delar på en härlig pool och har fantastiska vyer över sjön. De har alla sin egen privata terrass så att du kan njuta av utsikten i lugn och ro. Den trevliga värdinnan Tiziana, finns till hands för att hjälpa dig med information om utflykter i området.

Det här finner du i området

Residence La Pianca ligger bra till utsiktsmässigt ca. 1 km från stränderna runt Como- sjön på den nordvästra sidan när den lilla byn Musso. I detta lilla samhälle, kommer du att hitta en restaurang, livsmedelsaffär, apotek och en liten sjö-strand med småsten. Många väljer att promenera ner till stranden och upp igen, annars kommer du förmodligen uppskatta att ha en bil till hands. Du finner fler restauranger och shoppingmöjligheter i Dongo (ca. 1, 2 km fråm Musso) eller Gravedona (cs. 5, 3 km från Musso).

Läs mer om Residence La Pianca

Pool, solterrass och andra faciliteter

Du kan använda den underbara poolen här, varifrån du har fantastiska vyer över sjön. Det finns en solterrass med solstolar där du kan koppla av och jobba på solbrännan. I den lilla receptionen, finner du olika broschyrer om områdets många attraktioner, sevärdigheter, mm. Observera att Residence La Pianca är byggt på en sluttning och därför finns det trappsteg mellan garaget, lägenheterna och poolen. Platsen rekommenderas inte för funktionshindrade eller familjer med små barn. Det finns en underjjordidk parkering för gäster.

Lägenheternas inredning

De 8 lägenheterna har alla en privat terras med ett bord, stolar och sjöutsikt. Fastigheterna är snyggt och enkelt inredda och har satellit- TV, samt ett kök med 3- eller 4 kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och en mikrovågsugn.

Läs om lägenheterna på Residence La Pianca

Dölj texten
 
 
search map