Agriturismo i Monticelli Brusati i Lombardiet

Agriturismo Villa Gradoni

Pris från per pers.
Barnpool till de minsta gästerna Lekplats - här finns något för både stora och små Lägenhet 9 Lägenhet 7 Lägenhet 3 Lägenhet 12 Lägenhet 10 Lägenhet 4 Lägenhet 8 De sju lägenheterna i den stängda byggnaden Lägenhet 10 Lägenhet 7 Lägenhet 8 Lägenhet 13 Lägenhet 9 Lägenhet 2
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Villa Gradoni uppfyller drömmen om att bo i lägenheter med pool på ett oemotståndligt vinproducerande lantställe. Man bor i ett litet medeltida samhälle uppbyggt kring vingården Villa Franciacorta som också äger agriturismo-delen och den tillhörande restaurangen.

En liten självförsörjande landsby med egen restaurang

Landsbyn Villa blev nyligen renoverad vilket många av byggnaderna och de fina stenvägarna tydligt vittnar om. Restaurangen Trattoria Borgo in Franciacorta serverar lokal kvalitetsmat i mycket charmerande lokaler - och efter säsongens klimat dukas det upp antingen ute eller inne. Restaurangen som både är öppen till lunch och middag har stängt två veckodagar: tisdag och onsdag.

Läs mer om Agriturismo Villa Gradoni

Vinproduktion efter konstens alla regler

Villa Franciacorta har producerat den efter hand mycket erkända mousserande vinet Brut sedan år 1978 efter några studieturer till Champagne-distriktet i Frankrike - och de är således pionjärer på området. Marken i detta område är speciellt för detta förmål då den innehåller salt från Juratiden då havet nådde helt hit upp. Druvorna plockas tidigt, redan i slutet av augusti. Men Villa Franciacorta producerar också andra viner, bland annat rosé. Vingården ligger vid foten av en kulle som gömmer hela produktionsdelen samt vinkällare. Det har för övrigt alltid funnits en vinkällare här - och de äldsta delarna kan dateras helt tillbaka till 1500-talet. Det är möjligt att boka rundvisning och vinsmakning (mot tillägg) och gästerna på Agriturismo Villa Gradoni får dessutom 10 % på alla produkter som de önskar att köpa. Vinprovningarna försiggår som regel på tisdagar kl. 16:30.

För de aktiva på två hjul

Villa Gradoni arrangerar också guidade cykelturer i naturen i närområdet. En av turerna har fokus på kuperade landskap medan en annan tur har fokus på gastronomi, naturligtvis med tillhörande lokal vinproduktion. Distansen är ca. 20-25 km. Det är guide med på turerna och både cykel, hjälm, försäkring och vatten är inkluderat. Är ni intresserade arrangerar ni turen för egen räkning på plats.

Pool och bekväma faciliteter

Här på stället finner man även en stor pool och separat barnpool som är avskärmad från landsvägen. Dock ser man mot en ofarlig men inte allt för vacker elmast. Tillsammans med en välutrustad lekplats gör stället sig fint för barnfamiljer. I närheten av poolområdet finner man en liten gemensam lokal med automater där man kan köpa kaffe, andra drycker och snacks. Det finns inte wi-fi i lägenheterna utan endast i gemensamma utrymme vid poolen och på verandan framför receptionen. Det finns dessutom (gratis) parkeringsplatser på stället - och värdarna ställer även ett litet tvätteri (mot tillägg), en grill och mountainbikes till förfogande (gratis).

Lägenheter med egen terrass

De ca. 20 lägenheterna ligger antingen i närheten av poolen eller i en byggnad med stängd gård sidan om receptionen. Lokalsamhället Villa är dock ganska litet så oavsett var man bor har man aldrig längre än 150 meter från varje lekplatsen, poolen, restaurangen eller receptionen. Observera att ifall det bokas handdukar så är priset per lägenhet och inte per person. Observera att två av lägenheterna är förbundna genom en dörr - och att en av trerumslägenheterna är hcp-anpassade.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo Villa Gradoni

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Al Rocol

Ome, Lombardiet

Residence Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda

Camping San Francesco Village

Desenzano del Garda

Residence Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio

search map