Semesterbostäder & hotell i Monticelli Brusati

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Monticelli Brusati är en liten och förhållandevis intetsägande landsby mitt i det mycket eftertraktade vindistriktet Franciacorta. Det speciella med detta område är att du kan stornjuta av de bildsköna vinmarkerna, samtidigt som du kan se fram emot utflykter till Iseosjön som endast ligger ca. 10 km bort. Där kan du besöka staden Iseo med både sjöpromenad och tågstation, eller så kan du segla till ön Monte Isola som är den största ön i en sjö i Europa.

I själva Monticelli Brusati, som har cirka 4500 invånare, hittar du ett par restauranger och ett litet apotek - men i närområdet finns flera goda matställen och vinproducenter. Som alla andra italienska städer har Monticelli Brusati också en marknad varje vecka: här är det varje torsdag förmiddag.

Karta över Monticelli Brusati

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi kan erbjuda här och på andra resmål i Lombardiet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hitta din semesterbostad i Dolcedo

På In-Italia kan vi erbjuda dig ett utval på över 1800 handplockade semesterbostäder i Italien, allt från små, trevliga B&B och stadshotell, till stämningsfulla villor och vingårdar. Detta gäller inte minst i regionen Lombardiet.

Använder du sökmotorn här ovan, kan du snabbt få en överblick över tillgängliga semesterbostäder i Monticelli Brusati under din valda resperiod. Har du redan en klar idé om vilken typ av bostad du söker, kan du med fördel använda filterfunktionen i sökmotorn. Här kan du både specificera bostadsform, samt önskningar om t.ex. pool, terrass och så vidare.

Har du fler frågor eller behov av lite assistans för att hitta helt rätt semesterbostad, är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon, via mail, eller på chatten. Vi sitter redo att ge goda tips och råd, så att du kan få en oförglömlig resa. 

Flygplatser och lokal transport

Lombardiet är ett perfekt mål för en bilsemester till Italien, men om du hellre vill flyga finns det också många möjigheter. Om du ska bo i Monticelli Brusati, ligger Bergamo flygplats närmast. Denna flygplats, som officiellt heter Aeroporto Orio al Serio, är primärt intressant på grund av Ryanair som har många flighter hit från Skandinavien. Inom räckvidd ligger dock också flygplatserna i Milano, och det är normalt sätt enkelt att hitta en direkt flygförbindelse hit.

Urvalet av flygavgångar till de olika italienska flygplatserna varierar från säsong till säsong, och därför rekommenderar vi att du kontrollerar aktuell information i sökmotorn här på In-Italia. Här är det dessutom lätt att hitta det bästa priset på de flygavgångar som passar till din semester.

Det finns ingen direkt tågförbindelse till Monticelli Brusati, men det är dock möjligt att komma hit med en kombination av tåg och buss, om du t.ex. bytar i Brescia. Kommer du i bil, är det motorväg nästan hela vägen fram. Har du egen bil, eller eventuellt en hyrbil, är det också lättare att ta sig runt under semestern, om du vill åka på utflykt eller besöka sevärdheter.

Här hittar du råd om biluthyrning i Italien

Läs mer om Monticelli Brusati

Utflykter

Om du drabbas av ett shopping-sug, så ligger Franciacorta Outlet bara några få kilometer bort, och där kan du gå på jakt bland många av de prestigefyllda designernas kollektioner. Här finns också många restauranger och en lekplats. 

Huvudattraktionen i området är dock Iseosjön och det frodiga backiga vindistriktet Franciacorta, som bjuder på massor av oförglömliga utflykter. Seglar du en tur till den bilfria ön Monte Isola, kan du t.ex. njuta av bildsköna fiskelägen, fantastiska restauranger ochvackra vandringsturer runt på det lilla berget i sjön.

Har du en bil under semestern, kan vi varmt rekommendera dig att spendera en dag med att köra runt hela sjön. Det är en bra möjlighet att uppleva både charmiga medeltida städer och vackra utsikter utöver de backiga landskapen. Det är dock också möjligt att utforska sjön från vattensidan genom att nyttja färjorna som förbinder många av de omkringliggande städerna. Söder om sjön lockar Franciacorta vindistrikt med sina böljande backar beklädda med vinrankor och massor av vingårdar, medeltida slott, borgar, kloster och kyrkor. Du kan också följa vinrutten (både i bil eller på cykel).

Lokala länkar

Stadens egen hemsida hittar du här (på italienska)

Hemsidan för vinrutten: www.stradadelfranciacorta.it

Dölj texten
 
 
search map