Semesterbostad i Moniga del Garda vid Gardasjön

Relais Rosa dei Venti

 
Relais Rosa dei Venti är inte tillgänglig i dagsläget
Relais Rosa dei Venti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Moniga del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Relais Rosa dei Venti är nästan helt nybyggt och består av 27 lägenheter som ligger i natursköna omgivningar i Moniga med pool samt en fantastisk utsikt över sjön och hamnen.

Det tar endast ett par minuter att gå ner till den trevliga lilla hamnen där det finns bar, pizzeria och flera restauranger samt centrala Moniga med supermarket, bank, posthus, butiker och flera restauranger ligger endast 400 meter uppför vägen dit man smidigt promenerar. Läget ut till vägen gör att man ska räkna med att kunna höra den lokala trafiken till hamnen men lägenheterna ligger tillbakadraget så ljudet bör vara begränsat.

Läs mer om Relais Rosa dei Venti

Rosa dei Venti ägs av det unga paret Thomas och Jenny som själva står för den dagliga driften och som man möter i receptionen från morgon till kväll. De har valt att bygga de 5 nuvarande byggnaderna delvis i natursten så stället smälter fint in i landskapsbilden. Små stigar leder mellan de olika byggnaderna på området. Den högsta byggnaden är på tre våningar och här finner man även receptionen, där det finns tillgång till internet mot betalning. Det finns såväl utomhusparkering som underjordiskt garage och bland gemensamma faciliteter kan vi nämna tvätteri och grillområde. Den stora poolen med tillhörande barnpool ligger överst i trädgården och man förväntar sig lugn och ro under siestan då det finns en del privata boende i närheten. Det finns heller inte badvakter vid poolen under siestan.

Lägenheterna är riktigt fina men samtidigt enkelt inredda och som så ofta i Italien har man tänkt mer på komforten än att det ska vara mysigt. Alla lägenheter har möblerad balkong eller terrass med utsikt mot sjön samtidigt som de är utrustade med satellit-TV med direkt anslutning till en övervakningskamera vid poolen (som service för föräldrarna), DVD, aircondition, kök med två kokplattor, mikrovågsugn samt kylskåp med frysfack. Man kan ev. beställa en hög barnstol och barnsäng. Thomas har valt att inkludera alla faciliteter och service i priset så man slipper betala en massa tillägg på plats.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
- är på ca. 70 m² och består av kök/uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, dubbelrum samt badrum med dusch.
Trerumslägenhet med 4 sovplatser
- är på ca. 80 m² och består av kök/uppehållsrum, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng eller två enkelsängar samt badrum med dusch.
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser
- är på ca. 80 m² och består av kök/uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng eller två enkelsängar samt badrum med dusch.
Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser
- är på ca. 90 m² och består av kök/uppehållsrum med ev. bäddsoffa för en person, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng eller två enkelsängar, ett sovrum med våningssäng eller en enkelsäng samt badrum med dusch.

Dölj texten
 
 
search map