Semesterbostad i Moniga del Garda vid Gardasjön

Ramada Lake Garda Residence

 
Ramada Lake Garda Residence är inte tillgänglig i dagsläget
Ramada Lake Garda Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Moniga del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ramada Lake Garda - residence i Moniga del Garda är ett helt nybyggt (öppnade juli 2008) komplex som består av 120 hotellrum och lägenheter.

Detta komplex ligger i de stora vinmarkerna mellan byarna Moniga och Soiano. Det är ca. 2 km. till centrala Moniga, stranden och den lilla hamnen. Då lägenheterna ligger på en höjd har man en fin utsikt över den sydliga delen av Gardasjön. Största staden i området är Desenzano som ligger ca 10 km. bort och det finns även en påfart till motorvägen melllan Milano och Venedig.

Läs mer om Ramada Lake Garda Residence

Komplexet som är modernt inrett och består av reception, garage, bar, restaurang, konferensfaciliteter och en trädgård med pool och barnpool. Från de flesta lägenheter som ligger fördelat över flera byggnader där det även finns hotellrum, har man utsikt över den gemensamma trädgården och poolen, medan några har utsikt mot sjön och / eller de omliggande markerna.

Alla rum är fina och modernt inredda med telefon, satellit-TV, wi-fi, kaffemaskin, microvågsugn, aircondition/värme, badrum med dusch och hårfön samt balkong eller terass. Några av trerumslägenheterna har två badrum.

Tvårumslägenheten Bilo2 för 2 personer -består av uppehållsrum med kökshörna med kokplattor, kylskåp och bäddsoffa för 1 person (eller två små barn) mot tillägg, samt sovrum med dubbelsäng och badrum.
- består av uppehållsrum med kökshörna med kokplattor, kylskåp och bäddsoffa för 2 personer, samt sovrum med dubbelsäng och badrum.
Trerumslägenhet Trilo för 4/6 personer- består av uppehållsrum med kökshörna med kokplattor, kylskåp och bäddsoffa för 2 personer, samt ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med våningssäng och ett eller två badrum.

Dölj texten
 
 
search map