Omdömen från Grand Hotel Imperiale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Grand Hotel Imperiale

Läs personliga omdömen av Grand Hotel Imperiale som ligger vid Comosjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Grand Hotel Imperiale. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Agneta med sällskap från Gustavsberg i Sverige bodde på Grand Hotel Imperiale i Moltrasio från den 14. till den 17. oktober 2006.

Moltrasio var en otroligt mysig liten by, kanske rekommenderar att åka något tidigare på året, vi var där i Oktober över en weekend vi hade dock tur med vädret det var ca 20 grader och sol. Vi fick allihopa mersmak på Italien och området kring Comosjön som är något av de vackraste ställen jag varit på. Vi kommer definitivt åka tillbaka och stanna lite längre. Har boendet levt upp till era förväntningar? Hotellet var över förväntan med bra service och god mat. Att vara där då poolen är öppen kanske man kan tänka på om man åker med barn. Har ni tips till nästkommande? Att bo i områdena kring Comosjön istället för i staden Como så var en större stad än vad jag förstått då jag läst om den. Hyrbil för att kunna åka runt och titta på de vackra byarna runtom. Vi gjorde en tur till Bellagio som var värt att se. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Allt var jättebra! Tack!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 6 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2005
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map