Hotell i Moltrasio vid Comosjön

Grand Hotel Imperiale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En av hotellets stora fördelar är utsikten över sjön. Grand Hotel Imperiale har nämligen en helt unik belägenhet nära Comosjön och från hotellet har du en fantastisk utsikt över sjön mot de mäktiga bergen på andra sidan. Hotellet ligger i lugna omgivningar, men dock endast 20 meter från restauranger och barer medan det är ca. 2,5 km till närmaste butiker och shoppingmöjligheter.

Hotellet har bar, restaurang och pool/h3>
Hotellet har förutom den obligatoriska receptionen en bar där du kan beställa in något gott att dricka. Här finns även en restaurang med panoramautsikt och när vädret tillåter kan du njuta av det goda ute på terrassen. Fler faciliteter som hiss, konferensrum och parkering (mot avgift) finns på hotellet men det som uppskattas mest är möjlighet till dopp i pool. I hotellets trädgård finns nämligen en uppvärmd pool med solstolar och parasoller. Härifrån har du dessutom en fin utsikt över sjön.

Du kommer säkerligen att åka på flera utflykter som även innefattar vandring och kanske cykling men skulle du känna att du inte rört på dig tillräckligt kan du alltdi bege dig till hotellets motionsrum. Här finns också en bastu.

Läs mer om Grand Hotel Imperiale

Välinredda rum

De 92 hotellrummen är alla utrustade med telefon, satelit-TV, förvaringsbox, minbar, aircondition samt badrum med hårtork. Några av rummen har antingen balkong och/eller sjöutsikt.

De rum som heter villa är dubbelrum som ligger i den byggnad som heter Villa Imperiale. Även några av de andra rummen kan ligga i denna byggnad.

Läs om rummen på Grand Hotel Imperiale

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map