Hotell i Milano

Venini

Venini Venini Venini Venini Venini Exempel på Dubbelrum (superior) Exempel på Dubbelrum (superior) Exempel på Dubbelrum Exempel på 4-bäddsrum Exempel på Trippelrum Venini
 
Venini är inte tillgänglig i dagsläget
Venini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Milano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om du bor på Hotel Venini, bor du endast en 10 minuters promenad från tågstationen Milano Centrale, och endast några få hundra meter från närmaste metrostation. Hotellet är ett litet hotell med endast 21 rum, som passar fint in i stadskärnan. Den serviceinriktade personalen kommer snabbt att göra dig på gott humör, och du kommer känna dig väl tillrätta.

Venini är ett perfekt hotell för en storstadssemester - kort till centrum, prisvärt hotell, och inte så många krusiduller. Vernini är ett 3-stjärnigt hotell, där du får mycket för pengarna. Det är ett hotell som lever upp till sin tre stjärnor.

Venini är framförallt bra till par, men här finns också 3- och 4-sängsrum, så resan till Milano med vännerna eller familjen, kan också bokas in här. Efter en lång och härlig dag, kan du njuta av en kopp kaffe i baren och reflektera över dagens intryck. I receptionen möter du hotellets vänliga personal, som dessutom kan hjälpa dig med de flesta frågor. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Vidare erbjuder hotellet wifi till gästerna utan extra kostnad. Observera dock att hastigheten är långsammare än den vi är vana vid här hemma.

Venini ligger endast 800 meter från centrum. Här hittar du ett rikt utbud av shoppingmöjligheter, barer och bra restauranger. På några få minuter kan du uppleva flera sevärdheter i stan. Stadens charm ligger därför nära inpå.

Flygplatsen Linate ligger knappt 7 km från hotellet, och du kan enkelt boka transfer till hotellet när du bokar resan på vår sida, om du vill det. Alternativt kan du nyttja kollektivtrafik eller taxi för att komma fram.

Hotellet har 21 enkla rum som alla är tillgängliga via en hiss. De har ett privat badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön.


Läs mer om Venini

Läs om rummen på Venini

Dölj texten
 
 
search map