Hotell i Milano

Leonardo Hotel Milano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Nära centrum i en lugn del av Milano

Oavsett om anledningen är en businessresa eller en rolig långweekend, så kommer Hotel Leonardo få dig att slappna av och känna dig välkommen. Hotellet är placerat på Via Messina i China Town, och erbjuder massor av möjligheter för att få ut och besöka omkringliggande restauranger, gelaterior, små butiker och barer. Området Brera, Corso Como, och Corso Sempione som leder till Parco Sempione, ligger endast 10 minuters promenad därifrån. Det tar cirka 30 minuter att gå till Duomo di Milano - en taxi dit kostar dig cirka 10 Euro, och spårvagnen 1,50 Euro (stoppet ligger endast ett stenkast bort).

Hotellet har nyligen blivit renoverat och har en elegant och varm atmosfär, som du kommer känna av så fort du träder in på hotellet.

Hotel Leonardo är ett mellanstort hotell med 130 eleganta rum, en stor klassisk lobby, en bra bistro restaurang "Il Giorno Bistrot" med ett traditionellt och lokalt kök.

Under de tidigare timmarna på dagen, kan du sätta dig på hotellets utomhusterrass och njuta av en varm, god cappuccino - och under de senare aftontimmarna kan du bli serverad en svalkande drink på samma plats. Om du inte är helt slut efter en dag på stan, kan du alltid gå ner i hotellets lilla gym. Det finns wifi överallt på hotellet och det är möjligt att parkera din bil på hotellets egen parkeringsplats för mindre än 20 Euro per dag.

Läs mer om Leonardo Hotel Milano

Rymliga och varma rum

De 130 rummen har designats i en varm, klassiskt stil med mjuka mattor på golvet. Alla rum är rymliga med ett skrivbord, en liten soffa, sat-TV, minibar, värdebox, och badrum med hårtork.

Läs om rummen på Leonardo Hotel Milano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map