Semesterbostad i Milano

Le Suite di Palazzo Segreti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Med både Porta Garibaldi, Porta Nuova och det hippa kvarteret Isola runt hörnet, är det absolut inget fel på Le Suite di Palazzo Segretis läge. Här bor du i en av Milanos trendigaste delar, med modebutiker, konstgallerior och restauranger utanför dörren - och vill du utforska resterande delen av staden, har du både spårvagnsstopp och metrostopp inom en fem minuters promenad.

När du vill känna dig som hemma för en stund

Att komma till en ny stad är både spännande och utmanande. Det är mycket som ska klaffa för att du ska känna dig som en del av platsen du besöker - och ditt boende bidrar till en stor del av denna känsla. På Le Suite di Palazzo Segreti kan du hyra lägenheter både för ett kortare besök i Milano, där dagarna fylls med shopping, mat och kultur; eller för ett längre besök - kanske där du är utsänd på ett affärsprojekt som varar flera veckor. De finns inga begränsningar för hur kort eller länge du kan stanna på Le Suite di Palazzo Segreti - däremot finns en garanti för att du kommer att känna dig som hemma i din egen lägenhet i stan.

Läs mer om Le Suite di Palazzo Segreti

Komfort och vackert inredda lägenheter

Le Suites di Palazzo Segreti är olika stora och har olika faciliteter. Men gemensamt för dem alla är att de är vackert inredda och har ett fullt funktionellt kök där du kan laga din egen mat, om du inte vill besöka en av alla de trevliga restaurangerna som ligger i din direkta närhet. Lägenheterna är utrustade med wifi, Sky-TV och det finns dessutom en reception som är öppen alla dagar mellan 08-20, om du skulle behöva hjälp eller råd. Merparten av lägenheten har en terrass där du kan starta dagen med en god hemmalagad frukost under den härliga italienska solen.

Vad väntar du på? Boka ditt home away from home redan idag.

Läs om l√§genheterna på Le Suite di Palazzo Segreti

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map