Hotell i Milano

IH Hotels Ambasciatori

 
IH Hotels Ambasciatori är inte tillgänglig i dagsläget
IH Hotels Ambasciatori är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Milano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Ambasciatori ligger på Galleria del Corso 8, en sidogata till den berömda shoppinggatan Corso Vittorio Emanuele bakom Duomo. Här befinner du dig i hjärtat av Milanos historiska centrum, känt som Città Meneghina. Ett fantastiskt ställe, varifrån du kan starta din utforskning av Milano till fots, eller med metro - stoppet ligger endast 200 meter från hotellet.

Komfort och fantastiskt läge

Ambasciatori är inte ett lyxhotell, men erbjuder bra faciliteter och tjänster. På hotellet restaurang, där du äter din frukost, kan du från verandan njuta av en vacker utsikt över Piazza Beccaria. Frukosten består av en buffé med produkter som tillhör en vanlig, kontinental frukost, samt diverse frukostprodukter av amerikansk typ som kan väljas till på förfrågan.

När det är dags för middag, är det ett nöje att gå ut, då det ligger en mängd intressanta trattorior i området.

Wifi finns tillgängligt överallt på hotellet. Om du kommer i bil, kan du parkera i närheten. Hotel Ambasciatori har inte ett eget parkeringsområde.

Läs mer om IH Hotels Ambasciatori

Rymliga rum i blandad stil

Totalt har Hotel Ambasciatori 86 rum. Alla rum har aircondition, satellit-TV, minibar, kassaskåp, gratis wifi och privat badrum med dusch eller badkar.

Läs om rummen på IH Hotels Ambasciatori

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av IH Hotels Ambasciatori

Läs personliga omdömen av IH Hotels Ambasciatori som ligger i Milano. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av IH Hotels Ambasciatori. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från IH Hotels Ambasciatori

Bedömning av IH Hotels Ambasciatori

Läs mer

Bedömning av IH Hotels Ambasciatori

Läs mer
 
search map