Hotell i Milano

Hotel VIU Milan

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Oavsett om du ska åka på storstadssemester till Milano eller endast stanna en natt, så erbjuder Hotel VIU Milan komfort och service i världsklass - samt alla de moderna faciliteter som du har behov av. Hotellet är centralt beläget i ett av Milanos populära kvarter, nära Isola, Corso Como och Porta Garibaldi samt en tio minuters promenad från Milanos lilla oas, parken Sempione. Du hittar också bra metrolinjer nära hotellet (en närmsta metrostationen, Monumentale, ligger endast 200 meter bort).

Centralt läge med berömda Cimintero Monumentale och Porta Nuova som grannar

Hotel VIU Milan ligger nära den berömda kyrkogården Monumentale, som är något helt unikt. Här kan du promenera runt bland det enda monumentet större och vackrare än det andra. Du hittar också distriktet Porta Nuova nära hotellet - här får du se en annan dimension av staden, där modern, futuristisk arkitektur möter Milanos traditionella, klassiska gator. I området finns massor av restauranger, caféer och möjligheter till shopping. En perfekt plats för att utforska stadens nya själ.

Läs mer om Hotel VIU Milan

Rooftop pool, moderna faciliteter och välsmakande mat

Men detta är inte allt som Hotel VIU Milan har. Här hittar du också en överdådig terrass med pool och en vacker panoramautsikt över stan. Hotellet har också en egen bar samt restaurang (med en kock med Michelin-stjärna), där du kan njuta av lokala specialiteter och internationella rätter. Därutöver finns ett SPA-center (ev avgift), gratis Wi-Fi, parkering och gym. Hela hotellet är byggt med hållbart material inspirerat av naturen och de nordiska strama linjerna. Hela byggnaden är rullstolsanpassad.

Modern design och rum med komfort

Rummen på Hotel VIU Milan är designade av den prisbelönta designerna Nicola Gallizia, och har modern, elegant inredning med designmöbler och marmorbadrum med tillhörande toalettartiklar. Några av rummen har balkong eller terrass. Alla rum har gratis Wi-Fi, smart-TV samt badrock och inneskor.

Läs om rummen på Hotel VIU Milan

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map