Omdömen från Hotel Virgilio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Virgilio

Läs personliga omdömen av Hotel Virgilio som ligger i Milano. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Virgilio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Glenn og rejsefælle fra København V boede på Hotel Virgilio i Milano

Hotel Virgilio var en usel plats, en stor del av rummet hade inte sett städborste under en lång tid och där vi nästan inte kunde få varmvatten i 3 dagar övernattade vi. Rummet var mycket liten, men det var ok, eftersom det var billigt. Men jag antar att man kan förvänta sig att det finns åtminstone ren! Dessutom kostade ACn 7 euro per dag. Inte 5 som anges på er hemsida.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Emelie med sällskap från Norrköping i Sverige bodde på Hotel Virgilio i Milano från den 11. till den 12. augusti 2009.

Hej ursäkta om svaret dröjt men här kommer det. Vi har haft en underbar resa och är mkt nöjda mer er Service. Eftersom vi bara var två dagar i Milano för att sen åka vidare så hann vi inte med så mkt. Det var lite svårt att hitta bra shopping (och jag är intresserad men vi hade kollat upp för lite innan) men vi hittade enkelt till katedralen och andra sevärdheter. Vi rörde oss inte så mkt kring hotellet men gick överallt. Vi vill åka till Milano igen! Boendet var bra, mysigt och fräscht. Lite förvånade över att så få kunde Engelska och Italienarna var inte så trevliga som vi hade trott.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Ingrid med sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Virgilio i Milano från den 9. till den 10. juli 2009.

Hej! Vår italien resa är vi väldigt nöjda med. Hotellet i Milano var ett ordinärt 2 klass hotell. Lite väl varmt att sova en av nätterna på hotellet då AC saknades. Trevlig hotellpersonal och bra städade rum. Frukosten var minsta möjliga. Finale Ligure var en mycket mysig italiensk semesterort. Kändes genuin och saknade stora hotellkomplex. Trevliga och hjälpsamma italienare. Fina bad med medelhavets blågröna klara vatten. Dyrt att hyra solstolar. Hotell San Guiseppe var ett väldigt trevligt hotell med hotellpersonal som alltid ställde upp och hjälpte till. Fantastisk frukostbuffé. Ett mycket fräscht hotell. Bra läge. Minus är avsaknaden av balkong samt närheten till järnvägen som ibland kan upplevas störande.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

B&B Hotel Bergamo

Bergamo, Lombardiet

Hotel Crowne Plaza Milan City

Milano, Lombardiet

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Galles

Milano, Lombardiet

Eco-Hotel La Residenza

Milano, Lombardiet

Hotel Ibis Milano Centro

Milano, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map