Omdömen från Hotel Ritter

 
Hotel Ritter är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Ritter är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Milano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Ritter

Läs personliga omdömen av Hotel Ritter som ligger i Milano. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ritter. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Sanna och Johan från Nacka i Sverige bodde på Hotel Ritter i Milano från den 12. till den 15. september 2008.

Staden var helt underbar, vi blev kära i Milano, området var ett starkt plus, nära till allt och väldigt lätt att hitta. Rummet var kanske inte det bästa, inte badrummet heller. Men med tankte på allt runt om kring så gjorde det inte så mycket. Men rummet kunde absolut vara bättre. Vi är inte kräsna men Minus där. Njut njut njut av milano men se till att ha små mynt om ni vill ha vatten/läsk/öl från automaten för hotellet växlar helts inte och vatten finns ej på rummet. Den lokala befolkningen är super, trevliga, vänliga och ja man kan bara tycka om dom:)
Området var kanon! Boendet minus men väldigt trevlig personal. Fick perfekt info från er före resan! Stort plus.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Anna-Lena med sällskap från Gävle i Sverige bodde på Hotel Ritter i Milano från den 22. till den 25. februari 2008.

Vi hade jättetrevligt i Milano. Hotellet var bra. Det låg bra i det s k Breraområdet (Bohemkvarteren) med gångavstånd till den historiska delen av Milano. I området fanns gott om restauranger och cafeér/barer. I Milano är det lätt att vara turist. Många av sevärdheterna ligger centralt med gångavstånd till det mesta. Vill man åka tunnelbana eller spårvagn kan man köpa 24-, 48- eller 72-timmarskort som gäller i hela centrala Milano. Det känns säkert att vistas ute. Shoppingmöjligheter förstås för den som vill, men inte billigt. Möjlighet till både kultur- och sportevenemang. Vi hann med att se såväl Nattvarden som fotboll på San Siro - båda var en upplevelse fast på olika sätt. För den som ska åka till Milano och vill titta på Nattvarden kan vi tipsa om att man måste boka tid i förväg per telefon. Vi hade inte gjort det, men kom ändå in på återbud - men det var alltså ren tur. Bokning kan endast göras vardagar. Ska man gå på fotboll måste man kunna visa giltig legitimation när man köper biljetten - också bra att veta. Att gå på en föreställning på Scala kräver nog också att man bokar relativt långt i förväg. Milano ligger bra till som utgångspunkt för att besöka andra städer i Norra Italien. Det tar mindre än en timme att åka till Bergamo, knappt två timmar till Genua, två timmar till Verona och ca fyra timmar till Venedig med tåg. Comosjön ligger inte heller långt därifrån, ca 2 timmars tågresa.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2008
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map