Omdömen från Hotel Ritter

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Ritter

Läs personliga omdömen av Hotel Ritter som ligger i Milano. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ritter. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Tillfredställande i förhållande till priset

Hotellets personal är trevlig. Hotellet är lite slitet men helt fint i förhållande till priset.
Det ligger i ett område som inte är så besökt av turister, vilket vi var glada för.
Det finns massor av goda matställen precis runt hörnet, ca. 15 minuters promenad till domkyrkan, shoppingcenter mm.

Milano som semester-destination

Hotel Ritter
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ritter
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Andreas och fru från Rydebäck i Sverige bodde på Hotel Ritter i Milano från den 4. till den 6. september 2012.

Vi måste säga att vi är MKT nöjda med den service vi fått från er. Har varit extra tryggt att boka och känna att man alltid kan ringa er om det skulle vara något. Båda hotellen vi bokade uppfyllde vad vi förvänta oss.
Er hemsida får dessutom extra plus för tydlighet och att ni gjort en utsållning av hotell som är bra. (Dessutom kolla jag lite på priset och ni matchar mer än väl andra hemsidor samt våra spec. hotells egna priser. +++++)
Allt som allt mkt nöjda och vi har redan börjat rekommendera hemsidan. (som vi även fick per rekommendation)

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Lars-olov och fru från Bräcke i Sverige bodde på Hotel Ritter i Milano från den 6. till den 8. juni 2012.

Bra hotel med ett centralt läge och bra kvalite på rummet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2011
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Ibis Milano Centro

Milano, Lombardiet

Hotel Mennini

Milano, Lombardiet

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map