Hotell i Milano

Hotel Ritter

 
Hotel Ritter är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Ritter är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Milano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotell Ritter är ett modernt hotell, som ligger på shoppinggatan Corso Garibaldi. Här befinner du dig i Milanos trevliga kvarter Brera, som utöver trevlig stämning erbjuder ett rikt utbud av restauranger, barer och caféer.

Bo komfortabelt med många faciliteter

På Hotel Ritter behöver du inte kompromissa med komforten och alla 89 rum är också moderna inredda och utrustade med all nödvändig utrustning, som t.ex. aircondition, wifi, TV, kylskåp, kassaskåp, samt badtum med toalett och dusch/badkar. Du kan också välja att slappna av i hotellets restaurang efter en lång dag på stan, eller varför inte slappna av med en aperitivo i loungen? Här finns för övrigt också möteslokaler för såväl små som stora grupper.

Läs mer om Hotel Ritter

Ta dig enkelt runt i stan

Från hotellet tar du dig också enkelt runt med offentlig transport. Några få minuters gång från hotellet hittar du nämligen metrostationerna Brera och Lanza (grön linje), så turen till Milanos mässcenter eller flygplatserna Linate och Malpensa blir överkomliga.

Läs om rummen på Hotel Ritter

Dölj texten
 
 
search map