Hotell i Milano

Hotel Oro Blu

 
Hotel Oro Blu är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Oro Blu är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Milano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om du väljer att bo på Hotel Oro Blu i Milano, är de endast några få minuter från stadens mässområde, och ganska nära metrostationen Lotto Fieramilano, vilket gör att du lätt kan ta dig runt med kollektivtrafiken. Ankommer du i bil, har du också goda möjligheter att parkera i området, så totalt sätt är det ett bra läge, om du inte har behov av att bo i centrum (som dock kan nås på 15 minuter med metron).

Bra service och modern inredning

Hotellet helrenoverades år 2013 och framstår idag som ett härligt hotell i modern stil, med begränsade men bra faciliteter, vilka bland annat omfattar en reception där du kan få svar på alla dina frågor, en lobby där du kan slappna av i en mjuk soffa medan du planerar dagens program, samt en frukostmatsal där du kan njuta av dagens första mål mat, som serveras som buffé. Det finns naturligtvis också wifi i lobbyn, och har du lust att läsa en tidning, så finns det sådana till fritt nyttjande.

Läs mer om Hotel Oro Blu

Rum med bra komfort

På Hotel Oro Blu finns totalt 27 fina, men enkelt inredda rum i olika kategorier. Alla rum har trägolv, som både är praktiskt och allergivänligt, och det finns dessutom aircondition, wifi, satellit-TV, minibar, skrivbord, telefon, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch och hårfön. Superiorrummen är större än standardrummen, och har också badkappor samt kaffe- och tekokare.

Läs om rummen på Hotel Oro Blu

Dölj texten
 
 
search map