Hotell i Milano

Hotel Nasco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Nasco ligger längs med Corso Sempione, vilket gör det enkelt att köra in från motorvägen för att sedan ta sig in till stadenscentrum med offentliga transportmedel (med spårvagn tar det ca. 15 min). I närheten finns ett brett urval av restauranger och kafèer. Det ligger även nära den gamla mässan (ca. 200 m).

Inbjudande hotell

Hotellet öppnade 2001 och är klassificerat som 4 stjärnigt. På hotellet finns dygnet runt reception, parkeringsplats, bar, hiss och internet point. Det finns dessutom möjlighet att koppla upp sig wireless i entrèn. I frukostrestaurangen finner man en riklig buffè. Om kvällen serveras en apretif samt kalla och varma rätter om du inte har lust att lämna hotellet för att äta middag.

Läs mer om Hotel Nasco

Ljusa och rymliga rum

Hotellrummen har varierande inredning. De har alla aircondition, satellit-tv, minibar, förvaringsbox samt wireless internet utöver eget badrum med toalett och dusch och badkar. Det finns möjlighet att få "icke-rökar" rum. Lägenheterna's pentry är på förfrågan och ev. mot avgift. De som heter lägenhet har inte ett pentry utan är större rum och har samma faciliteter som rummen.

Läs om rummen på Hotel Nasco

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map