Omdömen från Hotel Mennini

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Mennini

Läs personliga omdömen av Hotel Mennini som ligger i Milano. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Mennini. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Nära Centralstationen

Helt ok hotell. Trevlig personal. Enda smolket var frukosten där faten gapade tomma. Våra kokta ägg tog 40 minuter att få.

Milano som semester-destination

Hotel Mennini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Mennini
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Helt Ok hotell förr stadssemester

Hotellet var helt Ok, men ingen i receptionen kunde engelska och det blev problem.
Vi fick fråga på restaurangen intill var vi kunde hitta närmsta parkeringshus.
Vi frågade även om ZTL (miljözoner) för vi hade läst att man skulle informera receptionen och de skulle kontakta de lokala myndigheterna och alla skulle ställas in och lösas. Vi var tvugna att ge upp, de frörstod ingenting.
Frukostbuffen var super, stort urval, men mycket sötsaker.

Milano som semester-destination

Besök parken vid triumfbågen och arnen, det finns en sjö med karp och sköldpaddor.
Så fint mitt i stan.

Hotel Mennini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Mennini
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ok till priset

Super placering, god service.
MYCKET lyhört, kunde höra när grannen gick på toaletten, mycket hårda sängar och kuddar.
Hade dessvärre rum ut till gatan där det ligger två nattklubbar, så mycket oväsen fredag och lördag natt.

Hotel Mennini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Mennini
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra hotell till priset och bra läge

Perfekt läge nära centralstationen och inte langt från centrum. Bra frukostbuffet.

Hotel Mennini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Mennini
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Litet rum, men ok i förhållande till priset.

Det låg mycket nära tågstationen vilket var bra eftersom vi skulle resa tidigt nästa dag.

Hotel Mennini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Mennini
Dubbelrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra läge

Detta är ett bra men enkelt prisvärt hotell.
Ligger nära stationen (centrale).

Hotel Mennini
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Mennini
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Lars och fru från Uppsala i Sverige bodde på Hotel Mennini i Milano från den 3. till den 6. juli 2012. Sedan fortsatte turen till Albergo Al Castello i Verona.

Vi är mycket nöjda med vår resa och hotellen. Mycket trevlig och hjälpsam personal på båda ställena. Kontakterna med in italia har också varit till belåtenhet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ann-Christin med resesällskap från Umeå i Sverige bodde på Hotel Mennini i Milano från den 9. till den 10. juli 2010 sedan bodde de på Hotel Suisse Bellevue i Monterosso.

Hej! Vi har haft en fantastisk vecka.. Vi hade en liten strulig start eftersom vi kom ut från fel håll från tågstationen i Milano och snurrade ett tag runt för att hitta till hotell Mennini, men till slut fick vi hjälp av en tjänstvillig taxichaufför som visade oss vägen. Hotellet låg nära tågstationen men betjäningen var av den mer surmulna sorten. Vi var också oerhört tacksamma för att vi bokade en hotellnatt i Milano då vi insåg att vi inte hade hunnit med det tåg som vi planerat på fredagkvällen. Hotel Suisse Bellevue överträffade alla förväntningar, vad gäller läge högst upp på berget, den vindlande serpentinvägen dit, hotellets standard och frukost. Hotellet var verkligen välskött och allt var rent och fint. Det som skulle ha varit bra att veta är att man ska gå en kort bit från tågstationen mot hotellet, vid en större bilparkering, för att hitta till hotellets shuttle bus. Vi kom dit av en slump och fick se hotellets namn på en taxibil - jättetacksamma för att inte behöva släpa väskorna 800 meter upp till hotellet. Vi har vandrat mellan Riomaggiore och Monterosso, uppdelat på två dagar, stigarna var också tuffare och mer krävande än vad vi hade förväntat oss - förutom Via dell Amore. Värmen gjorde sitt till att det blev tufft. Vi gick i rejäla sandaler och några andra skor behövdes inte men det var ganska steniga stigar. Krävs att man inte har några större krämpor om man ska orka - så kändes det i alla fall när vi gick i säkert 30-35 graders värme Det som har varit förvånande är att italienarna har inte upplevts serviceinriktade och tjänstvilliga utan har ofta sett surmulna ut och svarat kort. Vi hoppas att det beror på att de inte förstår engelska och att de därför känt sig obekväma med att prata med oss. På restaurangerna har servicen däremot varit bättre. Samtidigt har det varit roligt att vara på en ort där lokalbefolkningen deltar ute på stranden och på gatorna och att de varit så stor del av de människor vi har mött. Vi har också varit nöjda med att det har känts lugnt och tryggt, inga stora bergsprängare med dånande musik på restauranger och på stranden och vi har inte upplevt ungdomsfylleri. Vi har ätit god mat och eftersom det är gamla fiskebyar så är maten till största delen baserad på fisk och skaldjur - kan vara bra att känna till för den som inte gillar sådan mat. Utbudet av kött var minimalt och inget som vi testade. Till dig Katharina vill vi rikta ett stort tack för din hjälp med resan. Som sagt vi har haft en fantastisk vecka, med många nya intryck, oerhört vackra vyer, de fem byarna är verkligen något som måste upplevas, Vi kan också varmt rekommendera att se byarna från havet med båt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Hotel Ibis Milano Centro

Milano, Lombardiet

Hotel Crowne Plaza Milan City

Milano, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Ritter

Milano, Lombardiet

Hotel Cristoforo Colombo

Milano, Lombardiet

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map