Omdömen från Hotel Mediolanum

 
Hotel Mediolanum är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Mediolanum är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Milano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Mediolanum

Läs personliga omdömen av Hotel Mediolanum som ligger i Milano. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Mediolanum. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Dennis och sällskap från Rydebäck i Sverige bodde på Hotel Mediolanum i Milano från den 17. till den 21. december 2008.

Resan gick bra. Området hotellet låg i var inte helt centralt men med gångavstånd 15-20 minuter. Mycket trevligt hotell och trevlig anställda med en bra frukostmatsal och bar. Middag åt vi ute på restauranger i närheten av hotellet. Trevlig men en dyr stad.

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Kristina med sällskap från Lund i Sverige bodde på Hotel Mediolanum i Milano från den 11. till den 13. december 2008.

Härlig och romantisk stad och område där hotellet låg var bra och centralt. Kommer man från Centralstationen (där flygbussen stannar) så tar det endast 5-7 minuter att promenera till hotellet. Själva hotellet är väldigt bekvämt och fint, service mycket bra, personalen trevliga och hjälpsamma.
Rummen snygga och rena, inredning modern och nytt och väl genomtänkt. Stora härliga rum med stora mjuka sängar. Frukostbuffén var helt underbar med mycket att välja på.
Vi trivdes toppen bra på hotellet - det har levt upp till våra förväntningar. Alltså uppfyller mer än väl ett 4 **** hotell till stor belåtenhet. Endast 200 m till stora shopping gatan.
TIPS: Ta tunnelbanan - snabbt och biligt till olika ställen. Taxi är dyrt.
Superbra bokningstjänst. TACK! Återkommer gärna igen både till hotell Mediolanum och Er.

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Margareta med sällskap från Trelleborg i Sverige bodde på Hotel Mediolanum i Milano från den 30. april till den 4. maj 2007.

Jo, vi tyckte att staden var väldigt trevligt och område där hotellet låg var OK. Kommer man från Centralstationen-hållet får man passera "glädjekvarter"; kommer man från andra sidan - från centrum - då är det helt annorlunda. Själva hotellet är väldigt bekvämt och fint, service mycket bra, rummen snygga och rena, inredning minimalistisk men väl genomtänkt. Vi trivdes bra på hotellet - det har levt upp till våra förväntningar. Tips till nästkommande: Ta en extra dag och gör en utflykt till Genua - staden är fantastisk! Se Palazzo Reale, ta en promenad i hamnen, se Europas största akvarium - ta tåg - snabbt och biligt. Restaurangen La Buca, som ligger mycket nära hotellet, är mycket trevligt, prisvärt, finfin och vänlig service.
Första maj gick bussar, metro och spårvagnar fram till 20.00 - sedan var det bara att ställa sig i en kilometerlång men munter kö till taxi; otroligt! Tips och info om helger skulle vara användbart, fast jag förstår att det är en lokalsak också. Annars - superbra bokningstjänst (har använt Er innan). TACK! Hälsningar, Margareta Rillnert & Co

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map