Hotell i Milano

Hotel Mediolanum

 
Hotel Mediolanum är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Mediolanum är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Milano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vill man bo riktigt bra under sin vistelse i Milano så är Hotel Mediolanum ett utmärkt val. Detta moderna 4 * hotell ligger utmärkt beläget mellan Centralstationen och Porta Venezia med alla de största shoppinggatorna precis runt hörnet.

Till det historiska centrum är det något längre men de goda förbindelserna (tunnelbana, spårvagn och bussar) gör att man snabbt tar sig dit. Dessutom har man nära till Milanos parker där man kan få lugn och ro.

Läs mer om Hotel Mediolanum

Hotellet erbjuder dessutom reception, hiss, frukostrestaurang, parkering, bar, tvätt-service och ett business center där gästerna har tillgång till internet, fax och kopieringsmaskin. Gym finns 300 meter från hotellet (gratis) för de som vill använda det.

Alla 51 rum är renoverade 2008 och är modernt inredda i trevliga färger och utrustade med aircondition, flatscreen/satelit-TV, telefon, radio, internet-uppkoppling, förvaringsbox samt badrum. man kan även få rök-fria rum.

Hotellet ligger bra beläget i centrala Milano med goda förbindelser till både det historiska centrum och mässområdet.

Dölj texten
 
 
search map