Omdömen från Hotel Ibis Milano Centro

 
Hotel Ibis Milano Centro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Ibis Milano Centro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Milano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Ibis Milano Centro

Läs personliga omdömen av Hotel Ibis Milano Centro som ligger i Milano. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ibis Milano Centro. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Ibis Milano Centro

Milano som semester-destination

Hotel Ibis Milano Centro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Ibis Milano Centro
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Välskött hotell

Bra rum, dock lite hård säng. Annars bred och bra. Trevlig personal.

Hotel Ibis Milano Centro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Ibis Milano Centro
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bra hotell för genomresa

Centralt och bra hotell för en som ska vidare genom Italien. Bra service och fina rum.

Hotel Ibis Milano Centro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Ibis Milano Centro
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Ibis Milano Centro

Hotel Ibis Milano Centro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Ibis Milano Centro
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell med bra läge

Riktigt fint standard hotell med centralt läge och trevlig personal. Priset var också väldigt bra i förhållande till andra hotell i Milano centrum. Det var bra wifi-förbindelse på rummen och frukostbuffen var ok.

Rekommendationer till andra gäster

Vi hittade några väldigt goda pizzor på en närliggande gata. Adressen är Via Tadino 9 (ang. Viale Tunisia) - 20124 Milano.

Hotel Ibis Milano Centro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Ibis Milano Centro
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Leif med familj från Anderstorp i Sverige bodde på Hotel Ibis Centro i Milano från den 24. till den 26. juni 2007.

Vi är väldigt nöjda med vår resa i Italien och tack för all hjälp och guidning via hemsidan till trevliga ställen och hotell.
Vi hade en underbar upplevelse i Alba. Hotell San Lorenzo var ett mysigt litet härbärge med fina, rena rum mitt i centrala Alba. Vi har tur att få en balkong mot torget. Härliga ställen att äta och dricka på. Ägarinnan av hotellet, Paula, tog emot oss en em på hennes vinodling och lät oss titta på hela processen av vintillverkning samt avnjuta en provning av hennes goda viner. Ligger i Barolo som ju är känt för vin. Vi besökte även 2 slott i närheten som hade vinodling, Enotec och provning. En härlig utflykt som vi gjorde på ca 6 tim.

St. Margherita var en underbar pärla vid Medelhavskusten. Vi bodde i en härlig lägenhet på Lido Palace med balkong mot havet och ca 30 m. promenad till stranden. Båtfärden till Portofino smakade mera. Fantastiskt vackert, lummigt och lyxigt i en härlig kombination. Vi hade nöjet att få se en stor lustyacht lägga till i hamnen och både Beyonce och Jay Z fanns ombord så vi fick se lite kändisar också. Dessutom gifte sig Rod Stewart i området samma helg.

Milano är som alltid en storstad. Vi har varit där förut och tycker om staden, Duomen, Gallerian. Vi har fördelen av att ha vänner där som tar oss med till andra delar av staden som vi inte hittat tidigare. Finns en stadsdel i Milano som heter Barese som ligger ganska nära Piazza della Scala och som har många trevliga barer och restauranger. Där håller italienarna själva till och vi hade inte hitta dit utan våra vänner. Dessutom besökte vi med hjälp av samma vänner San Siro-stadion och fick komma in och se arenan, besöka omklädningsrum, Inter´s och Milan´s museum samt shopen. Detta var en höjdpunkt för vår 8-årige son !

Vi är jättenöjda med vår resa och som extra grädde på moset hade vi sol och värme hela tiden. Till skillnad från att komma hem till 12° och regn!

Återigen tack för den fina hemsidan som guidade oss till denna resa. Vi kommer säkert att återvända.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Jörgen med familj från Västerås i Sverige bodde på Hotel Ibis Centro i Milano från den 22. till den 27. mars 2007.

Milano var som vi trodde en mycket intressant stad att få lära känna under en minisemester. Vi bodde på turist- och mellanklasshotellet Ibis Centro, och In-Italia såg till att våra önskemål tillgodosågs. Rummet var fullt tillräckligt med bra toa och dusch. Hotellet låg bra till. Fyra-fem spårvagnslinjer fanns inom 100 meter och till Metron var det omkring 400 meter. Till den magnifika centralstationen var det knappt en kilometer. Man tar sig lätt fram i staden med kollektivtrafiken. Man kunde resa hur mycket som helst med de billiga en- eller tvådagarsbiljetterna. Det var bra eftersom att det finns massor att se och upptäcka i Milano. Den stora Duomo med den närliggande gallerian, slottet och museet Castelo Sforzesco, kyrkan San Lorenzo alle Colonne från 300-talet är bara några få exempel på sevärdheter. Och fotbollsstadion San Siro är väl värd ett besök även om det inte är någon match.En höjdpunkt för oss var att vi lyckades få tag i ett par biljetter för bara 10 Euro styck till lyssnarplatser på operan La Scala. Men när vi väl var inne kunde vi avnjuta föreställningen stående bakom de som satt i fonden. Vi fick ut mycket för pengarna!Däremot missade vi en annan tilltänkt höjdpunkt, nämligen Leonardo da Vincis målning Nattvarden i Santa Maria delle Grazie. De släpper bara in 25 åskådare i taget. Alla visningar var bokade ungefär två månader framåt, och det visste vi inte om förrän vi var i Milano.Affärslivet och shoppingen går heller inte av för hackor. En rundvandring i modekvarteren med exempelvis Armani, Gucci, Versace, Valentino är en attraktion det också. Här är det fönstershopping som gäller, eller vad sägs om en klänning för 17 000 Euro?Den italienska maten var bra. Folklivet på barerna kring lunchtid var en upplevelse i sig. Det var ett välorganiserat kaos som skulle få vilket svenskt lunchställe som helst att bryta ihop. Kvällstid valde vi också – förstås – att gå till restauranger med italiensk mat och där italienarna fanns. Det fanns flera trevliga familjedrivna restauranger nära hotellet. Restaurangen på hotellet har trevlig personal med en hygglig fastän tydligt turistanpassad matsedel. Sammanfattat är Milano väl värt ett besök. Vi hade en trevlig och upplevelserik minisemester, och kan mycket väl tänka oss att återvända.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lars med sällskap från Norrkoping i Sverige bodde på Hotel Ibis Centro i Milano från den 4. till den 7. oktober 2006.

TACK för att Ni frågar.
Vi är helt nöjda med allt, hotell, bra bemötande från personal på hotellet, stad, omgivningar etc. Det enda som var tråkigt var att vi blev uppringda innan resan av er agent som ville ha mer betalt för hotellrummer då det var mässa i Milano under den tiden vi var där. Då vi redan hade fått ett pris och betalt vägrade jag att betala merkostnaden för mässpriser. Det var tråkigt att få ett sådant telefonsamtal. Har bokningen gjort fel ska väl inte kunden vara den som "straffas" med en annan kostnad än vad som var uppgjort?
Kan, ändå, tänka mig att använda mig av er i fortsättningen, trots "smolken i bägaren".

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map