Hotell i Milano

Hotel Ibis Milano Centro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Beläget nära centrum

Milano är en stad du måste besöka en gång i ditt liv - och många kommer tillbaka om och om igen. Det är alltid svårt att välja det perfekta hotellet, som avspeglar dig och dina behov. Hotel Ibis är praktiskt inrett utan så många krusiduller, och man har inte lagt ner mycket möda för att skapa en varm och trevlig stämning. Men kvaliteten på de tjänster som hotellet erbjuder är mycket bra för ett trestjärnigt hotell.
Ibis Milano Central ligger, kanske som en överraskning, endaste ett stenkast från stadens centrum, och med endast 850 meter till den centrala tågstationen (Milano Centrale) och endast 8 km från Linate flygplats, är hotellets läge väldigt bra. Flygplatsen Malpensa ligger ca 50 km från hotellet, och det går expresståg direkt dit från Milano Centrale.

Faciliteter för att göra din vistelse behaglig

Ibis Milano Central erbjuder gratis wifi på hela hotellet, så att du t.ex. lättare kan planera din dag, eller kolla din email. Hotellet har en restaurang som serverar internationella rätter, och det finns en loungebar som är öppen under dagstimmarna. Självklart finns det också businessfaciliteter som möteslokaler och en arbetshörna. Det finns också en liten trädgård, där du kan njuta av ditt morgonkaffe.

Läs mer om Hotel Ibis Milano Centro

Nyrenoverade rum

Hotellet är ganska stort, med 439 rum, och inte särskilt personligt. Rummen är moderna, nydesignade och sängarna är sköna. Rummen är placerade på hotellets olika flyglar. Vi på In-Italia har märkt att rummen inte är så ljudisolerade som utlovas på deras hemsida. Alla rum är utrustade med platt-TV, internet, och bekväma badrum. Det finns inte minibar/kylskåp och aircondition kan inte styras individuellt.

Läs om rummen på Hotel Ibis Milano Centro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Hotel Mennini

Milano, Lombardiet

Hotel Crowne Plaza Milan City

Milano, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map