Hotell i Milano

Hotel Ibis Milano Centro

 
Hotel Ibis Milano Centro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Ibis Milano Centro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Milano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Beläget nära centrum

Milano är en stad du måste besöka en gång i ditt liv - och många kommer tillbaka om och om igen. Det är alltid svårt att välja det perfekta hotellet, som avspeglar dig och dina behov. Hotel Ibis är praktiskt inrett utan så många krusiduller, och man har inte lagt ner mycket möda för att skapa en varm och trevlig stämning. Men kvaliteten på de tjänster som hotellet erbjuder är mycket bra för ett trestjärnigt hotell.
Ibis Milano Central ligger, kanske som en överraskning, endaste ett stenkast från stadens centrum, och med endast 850 meter till den centrala tågstationen (Milano Centrale) och endast 8 km från Linate flygplats, är hotellets läge väldigt bra. Flygplatsen Malpensa ligger ca 50 km från hotellet, och det går expresståg direkt dit från Milano Centrale.

Faciliteter för att göra din vistelse behaglig

Ibis Milano Central erbjuder gratis wifi på hela hotellet, så att du t.ex. lättare kan planera din dag, eller kolla din email. Hotellet har en restaurang som serverar internationella rätter, och det finns en loungebar som är öppen under dagstimmarna. Självklart finns det också businessfaciliteter som möteslokaler och en arbetshörna. Det finns också en liten trädgård, där du kan njuta av ditt morgonkaffe.

Läs mer om Hotel Ibis Milano Centro

Nyrenoverade rum

Hotellet är ganska stort, med 439 rum, och inte särskilt personligt. Rummen är moderna, nydesignade och sängarna är sköna. Rummen är placerade på hotellets olika flyglar. Vi på In-Italia har märkt att rummen inte är så ljudisolerade som utlovas på deras hemsida. Alla rum är utrustade med platt-TV, internet, och bekväma badrum. Det finns inte minibar/kylskåp och aircondition kan inte styras individuellt.

Läs om rummen på Hotel Ibis Milano Centro

Dölj texten
 
 
search map