Hotell i Milano

Hotel Glam Milano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du väljer att bo på Hotel Glam Milano, kommer du bo i centrum av Milano, med en bra strategisk placering vid Centralstationen, vilket innebär att det är lätt att ta sig runt till alla hörn av den härliga storstaden, men också att komma till och från flygplatsen. Hotellet som öppnade år 2015 har 4 stjärnor, då därför kan du räkna med att flytta in på ett modern city-hotell med bra faciliteter.

Bra service och bra faciliteter

På hotellet möts du av den serviceinriktade personalen, som kommer göra allt de kan för att hjälpa dig med eventuella frågor. Receptionen är öppen dygnet runt, så du kan alltid få hjälp med att boka ett bord på en restaurang, eller fixa biljetter till operan, La Scala. Hotel Glam serverar en god frukostbuffé, och du kan också välja att avnjuta din middag i hotellets restaurang, som både serverar traditionella italienska rätter samt rätter med mer internationell prägel. Föredrar du att stanna på ditt rum, kan du också nyttja rumsservicen dygnet runt. I baren kan du beställa ett gott glas vin, en spritz eller en kopp kaffe medan du njuter av ditt sällskap i de mjuka stolarna. Är du i Milano på affärsresa, har du också möjlighet för att nyttja hotellets möteslokaler, och det finns naturligtvis wifi på hotellet. Hotellet erbjuder också städ- och tvättservice. Vi rekommenderar att du använder dig av offentlig transport, då det kan vara svårt att hitta en parkeringsplats i centrum.

Läs mer om Hotel Glam Milano

Bo bra i moderna och bekväma rum

På Hotel Glam finns det totalt 171 rum i olika kategorier. Rummen är fint inredda i modern stil, och alla har som minimim aircondition, minibar och platt-TV. Med gratis wifi kan du alltid komma ut på nätet, och det erbjuds digitalprogram som underhållning. Badrummen har toalett, badkar eller dusch, hårfön och gratis toalettartiklar. Faciliteterna inkluderar också ett kassaskåp, skrivbord och daglig städning. En del av rummen har också te- och kaffekokare, samt strykjärn och strykbräda.

Läs om rummen på Hotel Glam Milano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map