Hotell i Milano

Hotel Galles

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Jämfört med andra 4-stjärniga hotell i Milano så ligger Hotel Galles med en mycket god placering nära business-kvarteren och stadens centrum med sevärdheter, museum och shopping. Dessutom har man bara några steg till t-banestationen MM 1 som man finner nära huvudgatan Corso Buenos Aires.

Design och vackra antikviteter

Interiören i byggnaden är från slutet av 1800-talet men hotellet helrenoverats för att skapa ett hotell i toppklass. Alla rum är elegant och funktionellt inredda med designmöbler som kombineras med vackra antikviteter. Frukosten serveras i den stora frukostmatsalen och serveras som ordentlig buffé. Hotellet har dessutom en fin takterrass med panoramautsikt. Av de lyxiga faciliteterna finner gästerna både gym med bastu samt cigarrum där provsmakning kombineras med choklad, te och goda viner.

Läs mer om Hotel Galles

Elegant och funktionellt

De totalt 188 eleganta och praktiska rummen finns i olika kategorier. De motsvarar kraven för både affärsresenären som turisten som önskar hög klass. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, Sat-TV, kassafack, Wi-Fi, minibar, skrivbord samt badrum med dusch eller badkar, hårtork och skönhets kit.

Läs om rummen på Hotel Galles

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map