Hotell i Milano

Hotel Crowne Plaza Milan City

 
Hotel Crowne Plaza Milan City är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Crowne Plaza Milan City är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Milano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo mitt i Milano

Bo på ett modernt hotel i Milanos affärsdistrikt, i ett område där du lätt kan ta dig runt med offentlig transport då du ska besöka stadens sevärdheter. Du bor cirka 5 minuters promenad från centralstationen, och endast cirka 8 km från Milano Linate flygplats.

Är med stil

Efter en dag full av utforskning av staden till fots, kan du passande nog koppla av med en middag på hotellet: du kan äta a la carte både till frukost och till middag, och menyn är varierad. Frukosten, som serveras som buffet, bjuder på en mängd olika kakor, korvar och andra läckerheter. Här finns något för var och ens smak. Slappna av på terrassen i vinterträdgården, och beställ en förfriskande drink i baren. För att göra din avslappning på Hotel Crown Plaza komplett, så njut ett par timmar i SPA:et där du kan nyttja turkiskt bad, ångbad och så finns det ett gym med fantastisk utsikt över Milanos skyline.

Läs mer om Hotel Crowne Plaza Milan City

Moderna, bekväma rum

Rummen på hotellet följer den generella tendensen i Crown Plaza-kedjan, vilket innebär att de är moderna och ljusa. På ditt rum har du sat-TV, wifi och aircondition. Marmorbadrummen är utrustade med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map