Omdömen från Hotel Antares Concorde

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Antares Concorde

Läs personliga omdömen av Hotel Antares Concorde som ligger i Milano. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Antares Concorde. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Antares Concorde

Milano som semester-destination

Hotel Antares Concorde
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Antares Concorde
Dubbelrum
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn

Bedömning av Hotel Antares Concorde

Milano som semester-destination

Hotel Antares Concorde
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Antares Concorde
4-bäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från franska. Klicka här för att se originalet

Hotell i gott skick, ca en kvart från centrum med tunnelbana

Hotell i gott skick, professionellt bemötande, fina rum, ca en kvart från centrum med tunnelbana.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Antares Concorde

Hotel Antares Concorde
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Antares Concorde
4-bäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Antares Concorde

Hotel Antares Concorde
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Antares Concorde
4-bäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Antares Concorde

Hotel Antares Concorde
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Antares Concorde
Dubbelrum
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 5 Vuxna
Namn
Tyréns AB från Helsingborg i Sverige bodde på Hotel Antares Concorde i Milano från den 18. till den 19. mars 2013.

Nu är vi åter från Italien! Fantastisk skidåkning och väder på lördagen! Lite snöigt på söndagen. Snöblandat på måndagen i Milano och strålande solsken och 13 gr på tisdagen!
Antares Concorde; bra service och trevliga rum men inte så bra frukost. Sammantaget bra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2013
Antal resande 12 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Peyruze och Florens från Jönköping i Sverige bodde på Hotel Antares Concorde i Milano från den 10. till den 14. april 2008. Innan dess hade man bott på Hotel Primavera i Rom.

Vår resa gick riktigt bra! Vi hade en otrolig upplevelse både i Rom och Milano. Milano! Det är andra gången vi besökt Milano, och båda ggr med hjälp av In-Italia. En Klockren stad. Det är allt jag kan säga om denna stad. Hotellet, Concorde känns nästan som hemma för oss. Hehe. Personalen kände igen oss sen sist, och vi hade en riktigt trevlig upplevelse där. Milano har det mesta att erbjuda. Vacker stad, bra shopping och trevliga uteserveringar. Och om ni har chansen att se en fotbollsmatch, GÖR DET! Ett stort + för H. Antares Concorde. Synd bara att det ligger lite långt ifrån stan, men det är lätt åtgärdat med Metron (Röda linjen) som tar dig vart du önskar. Buenos Aires ligger 3 stationer från Viale Monza så det är nära. Annars är Duomo 7 statiobner från hotellet. Men men Älskar Milano, och rek. det starkt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Cristoforo Colombo

Milano, Lombardiet

Hotel Galles

Milano, Lombardiet

Hotel Glam Milano

Milano, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Galles

Milano, Lombardiet

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Hotel Ibis Milano Centro

Milano, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

Grand Hotel Gardone

Gardone Riviera

Hotel Tripoli

Desenzano del Garda

search map