Hotell i Milano

Holiday Inn Express Milan Malpensa Airport

 
Holiday Inn Express Milan Malpensa Airport är inte tillgänglig i dagsläget
Holiday Inn Express Milan Malpensa Airport är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Milano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Inte ett semesterhotell

Hotellet ligger 3 km från flygplatsen, och du kan ta en shuttlebuss mot ett mindre tillägg. Det här är inget hotell du vill bo på under hela din semester, men det är ett bra ställe för en enkel och praktiskt övernattning. Holiday Inn Express Milan Malpensa Airport har 124 rum, och erbjuder enkla med bra faciliteter. Du kan räkna med att nivån på komforten är en sådan som förväntas av ett flygplatshotell. Med andra ord: ett bra hotell för att lägga huvudet på kudden, så att du vaknar väl utvilad nästa morgon.

Det finns ingen restaurang här, men du kan köpa snacks och dryck i baren dag som natt. Frukostbuffén kan du njuta av i frukostmatsalen.

Wifi, pool och gym

Här går du inte förgäves om du har behov av att röra på kroppen - hotellet har både gym och pool, och mot extra betalning kan du även få använda bastun. Det finns tillgång till wifi på hotellet.

Läs mer om Holiday Inn Express Milan Malpensa Airport

Fina och varma rum

Hotellets 124 rum är varma och rymliga. Även om hotellets tjänster generellt är enkla, är rummen verkligen sköna. De är utrustade med trägolv, aircondition, betalnings-TV, vattenkokare och ljudisolering. Här finns, utöver vanliga dubbel- och enkelrum, också rum med twin sängar, familjerum och rum för rörelsehindrade.

Dölj texten
 
 
search map