Omdömen från Eco-Hotel La Residenza

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Eco-Hotel La Residenza

Läs personliga omdömen av Eco-Hotel La Residenza som ligger i Milano. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Eco-Hotel La Residenza. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Eco-Hotel La Residenza

Milano som semester-destination

Eco-Hotel La Residenza
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Eco-Hotel La Residenza
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Familjevänligt hotell

Vi bodde två nätter på La Residenza, och vi var nöjda med vistelsen. Personalen talade bra engelska och var mycket vänliga. Det var rent och fint, men frukosten var inte någon stor upplevelse. Om man kan leva med en tråkig frukost är det ett trevligt och okomplicerat hotell.
Vi kom i bil och hade beställt garage - det var vi mycket glada för då parkeringsreglerna i området var svåra att förstå.

Rekommendationer till andra gäster

Det ligger en supermarknad i närheten, och det är en bra metroförbindelse till centrum (il duomo) nära hotellet. Man kan äta kvällsmat på hotellet, vilket var trevligt med vänlig service även om maten inte var våldsamt intressant.

Eco-Hotel La Residenza
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Eco-Hotel La Residenza
4-bäddsrum

Vi fick två dubbelrum istället för ett fyrbäddsrum.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Endast tillgång i lobbyn.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Anders med sällskap från Västerås i Sverige bodde på Hotel La Residenza i Milano från den 15. till den 16. september 2007.

Hej Pia! Resan gick bra! Tack för ett suveränt stöd. Var aldrig orolig trots att jag bokat för 18 personer som kom i olika omgångar och inte haft direkt kontakt med hotellen själv. Vi är nöjda med vistelsen i Ceccina. I Milano övernattade vi bara för att flyga hem. Några han med Shoppa, Vi var positivt överraskade över gemytligheten på hotellet i Milano speciellt trevligt med terrass. Sedan trasslade hyrbilsfirman med oss rejält och skulle ha oss, men det har inte med Er att göra, men ett tips kan vara att stå på sig, med en het fru som härstammar från italien så löste det sig för oss. De vill ha oss i mindra bilar än bokat, Det slutade iaf utmärkt med en buss och 2 bilar(som vi ville från början men inte fanns när vi bokade) istället för 4 bilar, Vänliga hälsningar Anders

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 10 Vuxna, 8 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Crowne Plaza Milan City

Milano, Lombardiet

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Hotel Ibis Milano Centro

Milano, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

Hotel Mauro

Sirmione - Colombare

search map