Hotell i Milano

AS Hotel Monza

 
AS Hotel Monza är inte tillgänglig i dagsläget
AS Hotel Monza är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Milano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Oavsett om du kommer hit för arbete, för att uppleva Formel 1, eller bara ska ha en enkel övernattning på vägen, erbjuder AS Hotel Monza den komfort du har behov av. Läget är mycket strategiskt, med Fiera di Milano-området endast 20 minuters bilfärd från hotellet. Centrum av Monza och stationen ligger 3 km bort.

Centralt läge med närhet till Formel 1

Monza utnämndes till Europas sporthuvudstad år 2009, och detta grundades naturligtvis på att Parco di Monzas rallybanan ligger här. Banan ligger vackert placerad i ett skogsområde i norra delen av Monza en mycket kort bilfärd från AS Hotel Monza.

På banan kör man inte bara Formel 1, utan också en mängd andra rallytävlingar. Totalt lockar tävlingarna fler än 600.000 besökare varje år, så du måste boka ditt hotell i god tid, om du vill bo i området runt banan.

Läs mer om AS Hotel Monza

Upplev Monzas historiska skatt på din vistelse på AS Hotel Monza

Själva Monza är en trevlig och intressant liten stad, med några spännande historiska sevärdheter. Den imponerande Duomon med sin romersk-gotiska arkitektur är utan tvekan den vackraste byggnaden i staden. Den är verkligen värd ett besök, och du ska heller inte missa de utsökta freskomålningarna i Theodelina-kapellet, som också förvarar Lombardiets Järnkrona. Den sägs innehålla en av de ursprungliga bultarna, som användes vid korsfästelsen av Jesus. I staden finns också många barer, restauranger och butiker.

Tjänster och faciliteter

AS Hotel Monza erbjuder gratis parkeringsplatser och en taverna, som erbjuder traditionella rätter med fokus på kött. Frukostbuffén har ett rikt urval av både varma och kalla rätter, och då vädret tillåter det, kan du njuta av din espresso ute i trädgården. Senare på dagen erbjuder baren förfriskningar och lättare snacks. Wifi finns på hela hotellet. Till affärsresenärer finns har mötes och konferenslokaler.

Traditionella rum

AS Hotel Monza har totalt 66 rum. Rummen är möblerade i en traditionell stil, vilket gör dem lite mörka. Alla rum har som minimum aircondition, minibar, satellit-TV (SKY), kassaskåp, skrivbord och privat badrum med dusch och hårfön.

Läs om rummen på AS Hotel Monza

Dölj texten
 
 
search map