Hotell i Milano

AS Hotel Monza

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Oavsett om du kommer hit för arbete, för att uppleva Formel 1, eller bara ska ha en enkel övernattning på vägen, erbjuder AS Hotel Monza den komfort du har behov av. Läget är mycket strategiskt, med Fiera di Milano-området endast 20 minuters bilfärd från hotellet. Centrum av Monza och stationen ligger 3 km bort.

Centralt läge med närhet till Formel 1

Monza utnämndes till Europas sporthuvudstad år 2009, och detta grundades naturligtvis på att Parco di Monzas rallybanan ligger här. Banan ligger vackert placerad i ett skogsområde i norra delen av Monza en mycket kort bilfärd från AS Hotel Monza.

På banan kör man inte bara Formel 1, utan också en mängd andra rallytävlingar. Totalt lockar tävlingarna fler än 600.000 besökare varje år, så du måste boka ditt hotell i god tid, om du vill bo i området runt banan.

Läs mer om AS Hotel Monza

Upplev Monzas historiska skatt på din vistelse på AS Hotel Monza

Själva Monza är en trevlig och intressant liten stad, med några spännande historiska sevärdheter. Den imponerande Duomon med sin romersk-gotiska arkitektur är utan tvekan den vackraste byggnaden i staden. Den är verkligen värd ett besök, och du ska heller inte missa de utsökta freskomålningarna i Theodelina-kapellet, som också förvarar Lombardiets Järnkrona. Den sägs innehålla en av de ursprungliga bultarna, som användes vid korsfästelsen av Jesus. I staden finns också många barer, restauranger och butiker.

Tjänster och faciliteter

AS Hotel Monza erbjuder gratis parkeringsplatser och en taverna, som erbjuder traditionella rätter med fokus på kött. Frukostbuffén har ett rikt urval av både varma och kalla rätter, och då vädret tillåter det, kan du njuta av din espresso ute i trädgården. Senare på dagen erbjuder baren förfriskningar och lättare snacks. Wifi finns på hela hotellet. Till affärsresenärer finns har mötes och konferenslokaler.

Traditionella rum

AS Hotel Monza har totalt 66 rum. Rummen är möblerade i en traditionell stil, vilket gör dem lite mörka. Alla rum har som minimum aircondition, minibar, satellit-TV (SKY), kassaskåp, skrivbord och privat badrum med dusch och hårfön.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Como

Como, Lombardiet

Hotel Metropole & Suisse

Como, Lombardiet

Hotel Centrale

Cernobbio, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Agriturismo Marano

Gubbio, Umbrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda

search map