Semesterbostad i Mezzegra vid Comosjön

Residence Celeste

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Celeste är en trevlig gammal villa, som är inredd med totalt 11 lägenheter. Villan ligger i en fin trädgård mellan olivträden och bergen, precis ovanför Comosjön och med endast 10 minuters promenad till centrum av Mezzegra, var det även finns offentlig transport till de intill liggande orterna.

Bli granne med sjö, stad och berg

Från Residence Celeste har man den mest fantastiska utsikten över Comosjön, bergen och staden Bellagio. Det finns gratis parkering på området (1 plats per lägenhet), reception, pool (ca. 12 x 5 m), solsängar, trädgård med bord och stolar, gemensamt tvätteri och torktumlare som kan användas mot betalning. Nära poolområdet finns det även badrum med dusch samt sauna mot tilläggsbetalning.

Läs mer om Residence Celeste

En god och informationsrik välkomst

Vid ankomst blir gästerna mottagna av Residence Celestes ägare, precis som det också delas ut informationsblad till alla, som berättar lite om stället, utflyktsmöjligheter samt bland annat regler för användning av poolen med mera.

Det är också möjligt att beställa ett så kallat "välkomstpaket", som innehåller det mest basala, såsom kaffe, te, mjölk, marmelad, honung, pasta, bröd, konserverade tomater, kex, olja, parmesan, salt och mineralvatten. Dessutom kan man beställa en korg med frukost. Frukostkorgen svarar lite till välkomstpaketet men i en mindre version. Den består primärt av produkter med lång hållbarhet som t.ex. kaffe och marmelad. Det kan även finnas mjölk. Priset för frukost är för en korg - och inte per person. Det sägs vara frukost till ca. 4 personer, som rekommenderas till frukosten efter ankomstdagen - och därför ska förbokas. Sedan har ni på stället också möjlighet för att beställa färskt frukostbröd (t.ex. bröd och croissanter). Detta avtalas direkt på stället.

Lägenheterna

De flesta lägenheter ligger i villan, medan de två största ligger i var sin byggnad bara 2 minuters promenad därifrån. De är enkelt inredda och mycket olika, men alla har renoverats löpande. Det finns satellit-TV och säkerhetsbox, och i köket finns det 4 plattor, kylskåp med frys, mikrovågsugn samt diskmaskin. Det finns internetuppkoppling i lägenheterna via uttag samt trådlöst i trädgården (båda mot betalning).

OBS: Ankomst / check-in efter kl. 20:30 accepteras ej.

Läs om l√§genheterna på Residence Celeste

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map