Semesterbostad i Mezzegra vid Comosjön

Residence Celeste

 
Residence Celeste är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Celeste är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Mezzegra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Celeste är en trevlig gammal villa, som är inredd med totalt 11 lägenheter. Villan ligger i en fin trädgård mellan olivträden och bergen, precis ovanför Comosjön och med endast 10 minuters promenad till centrum av Mezzegra, var det även finns offentlig transport till de intill liggande orterna.

Bli granne med sjö, stad och berg

Från Residence Celeste har man den mest fantastiska utsikten över Comosjön, bergen och staden Bellagio. Det finns gratis parkering på området (1 plats per lägenhet), reception, pool (ca. 12 x 5 m), solsängar, trädgård med bord och stolar, gemensamt tvätteri och torktumlare som kan användas mot betalning. Nära poolområdet finns det även badrum med dusch samt sauna mot tilläggsbetalning.

Läs mer om Residence Celeste

En god och informationsrik välkomst

Vid ankomst blir gästerna mottagna av Residence Celestes ägare, precis som det också delas ut informationsblad till alla, som berättar lite om stället, utflyktsmöjligheter samt bland annat regler för användning av poolen med mera.

Det är också möjligt att beställa ett så kallat "välkomstpaket", som innehåller det mest basala, såsom kaffe, te, mjölk, marmelad, honung, pasta, bröd, konserverade tomater, kex, olja, parmesan, salt och mineralvatten. Dessutom kan man beställa en korg med frukost. Frukostkorgen svarar lite till välkomstpaketet men i en mindre version. Den består primärt av produkter med lång hållbarhet som t.ex. kaffe och marmelad. Det kan även finnas mjölk. Priset för frukost är för en korg - och inte per person. Det sägs vara frukost till ca. 4 personer, som rekommenderas till frukosten efter ankomstdagen - och därför ska förbokas. Sedan har ni på stället också möjlighet för att beställa färskt frukostbröd (t.ex. bröd och croissanter). Detta avtalas direkt på stället.

Lägenheterna

De flesta lägenheter ligger i villan, medan de två största ligger i var sin byggnad bara 2 minuters promenad därifrån. De är enkelt inredda och mycket olika, men alla har renoverats löpande. Det finns satellit-TV och säkerhetsbox, och i köket finns det 4 plattor, kylskåp med frys, mikrovågsugn samt diskmaskin. Det finns internetuppkoppling i lägenheterna via uttag samt trådlöst i trädgården (båda mot betalning).

OBS: Ankomst / check-in efter kl. 20:30 accepteras ej.

Läs om lägenheterna på Residence Celeste

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Celeste

Läs personliga omdömen av Residence Celeste som ligger vid Comosjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Celeste. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 25 omdömen från Residence Celeste

Super härligt ställe

Fina stora lägenheter som hade allt vi hade behov för. De två fantastiska systrarna var väldigt hjälpsamma och trevliga, och kom med råd och förslag om allt från sevärdheter till annat. Kan varmt rekommenderas!!

Läs mer

Fint litet ställe med en vacker utsikt

Residence Celeste är ett fint litet ställe. Trevlig personal. Både i lägenheten och på området var det rent.
Vi upplevde att det var lite oväsen från gatan under de tidiga morgontimmarna, samt en del trafik och så var det några grannar som diskuterade väldigt högljutt....
Både lite charmerande och ittiterande (då det var väldigt tidig på morgonen)
Det hade varit bra om det hade funnits a/c

Läs mer

SKÖNT

Bodde i en lägenhet som låg i annexet och det var helt perfekt. Väldigt söta värdar, som gav oss råd varje dag för utflykter och vad vi skulle se. Jättefin utsikt till sjön både från lägenheten och poolen. Belägenheten är jättefin, speciellt om man tycker om att vandra, stället ligger mitt på en fin vandringsled. LIten by med pizzeria, mindre matbutik, bar, glassbar och en bagare. Det är inte långt till en större by (Lenno) där det är mer liv och rörelse.
Otroligt härligt ställe.

Läs mer

Härligt ställe med lugn och ro

Det är ett litet familjärt ställe och det råder en lugn och behaglig atmosfär. Det finns rikliga möjligheter för vandringsturer i den kuperade terrängen.

Läs mer

Helt fantastiskt ställe

Celeste var helt perfekt -jättebra läge och både poolen och lägenheten var fina. Trevlig personal som gjorde allt för att vi skulle få en härlig semester. Vi hade en perfekt och skön semester.

Läs mer

Mycket tillfredsställande

Perfekt upplevelse

Läs mer
 
search map