Agriturismo i Marone i Lombardiet

Agriturismo El Giardì

 
Agriturismo El Giardì är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo El Giardì är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lombardiet här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här på 320 meters höjd ligger Agriturismo El Giardì och blickar ut över Iseosjön och Montisola, den utflyktsinbjudande ön i mitten av sjön. Med en panoramisk pool, restaurang på stället och gröna omgivningar har man inte behov för mer på en tillbakalutad sjösemester.

Namnet betyder Il Giardino (trädgården) på lokal dialekt och i trädgården finner man den fina poolen med solstolar och utomhusdusch. Fruktträd och olivträd utgör de sköna ramarna till stället. Den lokala produktionen består av olivolja, marmelad och frukt som flitigt används i restaurangen där det är möjligt att boka halvpension och äta antingen ute eller inne. Observera att restaurangen även är öppen för utomstående gäster som gärna kommer och njuter av maten under helgen då det kan förekomma liv och rörelse till ca. midnatt.

Läs mer om Agriturismo El Giardì

Det finns naturligtvis gratis parkering på gården och man kommer enkelt ner till Iseosjöns bredd som ligger endast ca. 4 km bort. Den närmaste stad nere vid sjön är Marone. Närmaste sevärdhet är annars en bit från sjön där man finner de pittoreska stenformationerna Piramidi di Zone.

Dubbelrum
- Dessa två rum ligger på första och andra våningen och vänder från sjön. De har loft och därför plats till två extra sängar mot tillägg. Dessa rum är utrustade med aircondition, liten flatscreen-TV, wi-fi, badrum med toalett, dusch med vattenmassage och hårtork samt liten uteplats bakom byggnaden.
Dubbelrum med balkong och sjöutsikt
- Dessa två rum ligger på andra våningen och vänder mot sjön. Ett av dem har loft och därmed plats för två extra sängar mot tillägg medan det andra har plats för max två personer. Dessa rum har balkong, aircondition, liten flatscreen-TV, wi-fi, badrum med toalett, dusch med vattenmassage och hårtork. Det finns inte barnsängar på stället men barn får lov att sova i föräldrars säng.

OBS: Det finns en lugn och sansad hund på gården som syns till då och då.

Dölj texten
 
 
search map