Hotell i Mantova

Antica Dimora Mantova Hotel

 
Antica Dimora Mantova Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Antica Dimora Mantova Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Mantova här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Opera och världens kulturarv

Om du tycker om opera, känner du säkert redan till Mantova, genom operan Rigoletto, som bland annat handlar om Hertigen av Mantova. Om inte, är det nog tveksamt om du känner till denna härliga stad, vilket är synd, för Mantova är en stad som har mycket att erbjuda, och den har funnits med på UNESCOs världsarvslista sedan 2008. Dessvärre kör många bara förbi Mantova, då färden går norrut eller söderut, även om motorvägen faktiskt passerar direkt förbi - så om inte för annat, så är det en perfekt avstickare att göra på vägen till eller från din semesterbostad. Men vi rekommenderar också att stanna en natt eller två.

Njut av livet i den trevliga medeltida staden

På Hotel Antica Dimora Mantova bor du centralt placerat i Mantova. Hotellet ligger bland annat nära stationen, så anländer du med kollektivtrafiken, har du endast ett par hundra meter att gå till hotelet. Du bor också inom promenadavstånd till Chiesa si San Barnaba, och nära Basilica di Sant' Andrea di Mantova. Du bör naturligtvis också besöka Hertigens palats, nu när du är i staden, och det finns många trevlig torg och bra caféer och restauranger att ta en paus på, medan du betraktar livet i staden (som faktiskt har 50 000 invånare, även om det inte känns så). Du har också möjlighet till att åka iväg på en båttur på sjön, något som kan vara en förfriskande upplevelse i sommarvärmen.

Läs mer om Antica Dimora Mantova Hotel

Historiens vingslag

Hotellet är inrett i ett tidigare palats, och det är inte mycket som har ändrats sedan den tiden, så du ska inte förvänta dig ett moderna hotell - snarare tvärtom. Men föredrar du att känna av historiens vingslag, så är vi säkra på att du har gjort helt rätt val. Frukosten serveras som buffé och i lobbyn har du tillgång till gratis tidningar, en dygnsöppen reception med flerspråkig och professionell personal. Det är möjligt att parkera på stället, mot en avgift.

Fina och bekväma rum

Du kommer känna dig som hemma i ett av de elva rummen som alla är fint, men enkelt inredda samt hållna i den ursprungliga stilen. Alla rum har aircondition, minibar och LCD-TV. Faciliteterna inkluderar dessutom telefon, kassaskåp och skrivbord. Du har också ett privat badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Dölj texten
 
 
search map