Agriturismo i Mantello vid Comosjön

La Fiorida

 
La Fiorida är inte tillgänglig i dagsläget
La Fiorida är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lombardiet här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Fiorida är en nyöpppnat (oktober 2006) agriturismo som ligger i den fina Valtellina dalen endast 20 km från den nordliga delen av Comosjön.

Valtellinadalen är beörmd för sina fantastiska rödviner och för sina spännande kulinariska produkter och La Fioridas läge intill floden Adda med de imponerande bergen i bakgrunden, gör denna agriturismo till ett perfekt val, oavsett resans ändamål.

Läs mer om La Fiorida

Man kan paddla kajak på floden eller cykla längs med den. Man kan vandra i bergen eller pröva handglide. Man kan köra till Comosjön på några få minuter, eller ta en tur till Milano, som bara ligger 100 km bort. Alternativt kan man besöka några av de många spännande skidorterna i området, var Livigno är den mest berömda av dem.

La Fiorida är även en attraktion i sig själv, då det är en aktiv agriturismo med både kor, grisar och getter, och även en omfattande produktion av olika mejeriprodukter och vin. Deras kök har redan fått ett gott rykte bland lokalbefolkningen och man lägger vikt på att använda sig av lokala produkter.

Flera av ställets medarbetare har besökt några av Italiens bästa 5 stjärniga hotell, varför det här har läggs stor vikt på en riktigt trevlig atmosfär med bästa tänkbara service.

La Fiorida har många gemensamma faciliteter som bland annat innefattar reception, bar, uppehållsrum, restaurang med fyra olika matsalar (vinter, vår, sommar, höst), pool (130 x 8 m), spa, turkiskt bad, bastu och motionsrum, möteslokaler för upp till 250 personer samt stor parkeringsplats.

Stället är präglat av den lokala och rustika stilen, som är så karaktäristisk för området, vilket också gäller rummen. De har alla ett litet uppehållsrum, satellit-TV, minibar, telefon, internetförbindelse samt aircondition och värme under de kallare månaderna. Dessutom är alla rum utrustade med danska sängtäcken,- ett faktum som de lägger stor vikt på, och som också gästerna uppskattar mycket.

Dölj texten
 
 
search map