Omdömen från San Sivino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av San Sivino

Läs personliga omdömen av San Sivino som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av San Sivino. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Great resort!

Trevlig lägenhetsresort med fina gröna omgivningar, bra plats vid pool och vid sjön.
Lägenhet med balkong och en fantastisk utsikt utöver sjön och området. Aircondition/fläkt i taket var guld värd under de varma nätterna!

Väldigt smidigt och trevligt att man i receptionen kunde beställa bröd till frukosten , dagen efter.

Vänlig och hjälpsam personal, och alla var bra på engelska.

Det var lätt att ha hunden med sig, det fanns ett fint litet grönområde i närheten.

Lite trist att det inte fanns någon möjlighet för att handla in i närheten , inte ens de enklaste basvaror. Samt att det var inte den helt stora variation i restaurangen. Men helt ok för en lunchpizza och en glass.

Rekommendationer till andra gäster

En kväll körde vi till Verona och gick på Opera. En fantastisk upplevlese.

San Sivino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på San Sivino
Trerumslägenhet typ AS med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av San Sivino

Rekommendationer till andra gäster

Kör efter GPS

San Sivino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på San Sivino
Trerumslägenhet typ AS/2B med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
Charlotte med familj från Mariefred i Sverige bodde på San Sivino i Manerba från den 23. till den 30. juni 2012.

Vi hade sammantaget en underbar vecka vid Lago di Garda och San Sivino. Vackert, bekvämt, fräscht, massa kul för barn och familjevänligt.
Två saker kan förbättras dock. Vägbeskrivningen till stället var inte helt tydlig. Vi fick också höra när vi väl kom fram att många hade svårt att hitta första gången. Sängen jag låg på var rätt nersjunken, vilket innebar vissa ryggproblem för min del, så har man känslig rygg bör man kanske be om en nyare madrass/säng. Tack för all hjälp från er - smidigt och bra!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av San Sivino

Gardasjön som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Belvedere

Manerba, Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map