Semesterbostad i Manerba vid Gardasjön

San Sivino

 
San Sivino är inte tillgänglig i dagsläget
San Sivino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manerba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

San Sivino är ett riktigt trevligt semesterställe för hela familjen som ligger i gröna omgivningar precis nere vid Gardasjön. Här har de en egen strand och båtbrygga, perfekt för dig som har båt med då det går att hyra båtplats här. In till Manerba är det ca 1,5 kilometer.

Sköna, gröna omgivningar och ett härligt läge

Det är härligt med stora gröna områden och det är precis detta som San Savino kan erbjuda med sina hela 27.000 m². Eftersom det är så stort märker du knappt av alla de gäster som finns här under högsäsong, och det finns lugna platser där du kan dra tillbaka om du behöver en stund för dig själv, som t ex din egen balkong eller terrass där du kan koppla av med något gott att dricka samtidgt som du njuter av utsikten över sjön. Trädgården, som de kallar sin lilla juvel, sluttar lätt ner mot sjön och du har direkt åtgång till den lilla sjöstranden. Man kan säga att San Savino är unikt på detta sätt, läget intill sjön och ändå en bit bort från trafik, stim och stoj.

Läs mer om San Sivino

Välj mellan flera pooler och roliga aktiviteter

De sympatiska ägarna lägger stor vikt på att allt är välhållet, detta gäller också tomten med de många fina blommorna och växterna man planterat och som skapar ett hemtrevligt intryck. Här kan du välja att slappa i en av de två poolerna, antingen i solen eller i skuggan, eller dra dig neråt sjön (stenstrand) och njuta av både utsikt och uppfriskande bad. Även barnen har två pooler att välja mellan samt en lekplats där de kan träffa nya vänner och leka av sig.

När du känner att du vilat upp dig tillräckligt kan du aktivera dig med ett parti tennis, beachvolley, beachsoccer eller utmana någon familjemedlem i pingis eller minigolf. Du kan ta sköna promenader eller hyra cykel och se omgivningarna från två hjul. Och om du tycker om att vara på sjön kan du hyra kanot. I receptionen finner du en massa spännande upplysningar om de många olika utflyktsmålen i området.

Här finns både bar och restaurang

Du bor i lägenhet och kan enkelt själv kocka ihop dina måltider, och det finns grillmöjlighet om du känner att grillandan faller på, .
men känner du för att slippa stå vid spisen en dag kan du sätta dig till bords på restaurangen som tillhör San Savino. Frukost kan du köpa i baren som även serverar snacks, glass och lättare måltider. Vad som kan vara bra att veta är att för att du ska slippa ge dig iväg för att köpa morgonbrödet kan du på San Savino köpa bröd och briocheer om du säger till i förväg. Fler möjligheter, enklare inköp och matställen har du i Moniga del Garda som ligger ca 2,6 km bort. Till Padenghe sul Garda är det ca 5 km och underbara Sirmione ca 20 km.

Du har någon form av sjöutsikt från lägenheterna

Det finns flera olika typer av lägenheter som ligger spridda runtom i trädgården i tre olika byggnader som är uppförda under år 1988, 2000 och 2004. Även om den ena byggnaden är av lite äldre datum, är allt väldigt välhållet och möbler och inventarier byts löpande ut. Från lägenheterna är det utsikt mot sjön och trädgården och alla lägenheter har en egen övertäckt parkeringsplats. Vi vill uppmärksamma dig om att utsikten över sjön kan variera eftersom det är skillnad om du har balkong eller terrass. Wi-Fi finns på hela området.

Lägenheterna på San Sivino

Enrumslägenhet med 2 sängar med balkong eller terrass

Detta är en studio på ca 25 m² för max 2 personer med ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa eller dubbelsäng, välutrustat pentry med diskmaskin samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Du har balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet med 2/4 sängar med balkong eller terrass

Detta är en tvårumslägenhet på ca. 45 m² för max 4 personer som består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, välutrustat pentry med diskmaskin, ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Du har 2 balkonger eller terrasser, varav en av dem är vänd mot sjön och den andra på baksidan.

Tvårumslägenhet Superior med 2/4 sängar med balkong eller terrass

Detta är en tvårumslägenhet på ca. 45 m² för max 4 personer som består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, välutrustat pentry med diskmaskin, ett sovrum med dubbelsäng samt 2 badrum med toalett, dusch och hårtork. Du har 2 balkonger eller terrasser, varav en av dem är vänd mot sjön och den andra på baksidan.

Trerumslägenhet med 4 sängar med balkong eller terrass

Detta är en trerumslägenhet på ca. 60 m² för max 6 personer som består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, välutrustat pentry med diskmaskin, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Du har 2 balkonger eller terrasser.

Trerumslägenhet Superior med 4 sängar med balkong eller terrass

Detta är en trerumslägenhet på ca. 65 m² för max 6 personer som består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, välutrustat pentry med diskmaskin, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt 2 badrum med toalett, dusch och hårtork. Du har 2 balkonger eller terrasser.

Dölj texten
 
 
search map