Semesterbostad i Manerba vid Gardasjön

Residence Onda Blu

Lägenheterna Suite Living med privat terrass Lägenheterna Suite Living med privat terrass Lägenheterna Suite Living med privat terrass
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Att så många gäster trivs på Residence Onda Blu är inte konstigt och läget intill sjön är en bidragande orsak. Här finns två barer som serverar goda drycker och snacks, en restaurang samt pizzeria som är öppen både för frukost, lunch och middag. Du kan välja att bo med självhushåll, vilket kan vara mycket praktiskt och du har möjlighet att beställa frukostbröd dagen innan, så att du slipper ge dig i väg på morgonkvisten.

Slappa intill poolkanten och njut av semestern

På Residence Onda Blu är det lätt att trivas, oavsett ålder. Poolområdet är stort och fint omgiven av palmer, och är utrustat med solstolar och parasoll, där du kan slappa med en bra bok eller njuta av utsikten över sjön och Manerba del Garda bukten. I högsäsong (juli och augusti) hålls det lite vattengympa som du kan deltaga i. I den stora poolen på 25x12 m finns en del som är tillägnad de yngsta och där de kan plaska av sig, lägsta höjd är dock 80 cm.

Ta ett dopp i sjön

För dig som längtar efter att få känna sjöbris mot kinden finns en allmän strand intill. Här kan du antingen ligga på medtagen handduk eller, om du hellre önskar det, hyra en solstol (som du hyr på Residence Onda Blu). För dig som kommer med båt, kan det vara bra att veta att du kan lägga till vid en privat brygga (mot tillägg).

Läs mer om Residence Onda Blu

Laga maten själv eller låt dig bli serverad

På Residence Onda Blu bor du med självhushåll, vilket är praktiskt för dig som snabbt och enkelt vill slänga ihop något gott att äta. Men om du däremot känner en dag för att skippa matlagningen kan du slå dig ner på ställets restaurang/pizzeria som är öppen både för frukost, lunch och middag. Här kan du välja mellan lokala specialiteter och ett typiskt Medelhavskök från en à la carte meny. Till barnens stora glädje finns här även ett stort urval av smarriga pizzor.

När de yngsta gästerna ätit klart kan de som vill bege sig till det intilliggande lekområdet, så kan du som vuxen äta klart i lugn och ro. Restaurangen serverar som nämnt även frukost och du kan här (dagen innan) beställa nybakt frukostbröd och croissanter. Före eller efter maten kan du i baren beställa goda cocktails av olika slag och lättare snacks som du kan njuta av samtidigt som du blickar ut över sjön.

När du känner för att testa någon av områdets övriga restauranger, så har du ett par stycken att välja mellan ca 750 m bort och ytterligare fler endast 1-2 km bort.

Inköpsmöjligheter och aktiviteter har du i din närhet

Att bo med självhushåll kan vara mycket behändigt och extra praktiskt är det att inte ha för långt till matinköpen. Endast ca 750 m från ditt boende ligger en supermarket där du kan inhandla det mesta du behöver.

Tycker du om att aktivera dig på semestern kan du ta långa, sköna promenader, härliga cykelturer, besöka fitness center, spela golf eller se omgivningarna från hästryggen. Reser du med ungdomar kan det vara bra att veta att det finns ett diskotek endast en kilometer bort. Under sommarmånaderna passerar här ett litet elektriskt tåg som du kan ta dig en tur med till t.ex. till Manerba (mot betalning). Och har du inte cykel med finns det möjlighet att hyra i närheten.

Att göra utflykter längs sjön är alltid uppskattat, och till sagolika Sirmione är det endast ca 30 km. Även Gardaland med alla sina aktiviteter är något flera barnfamiljer frågar efter, och som du har ca 45 min bort med bil (36 km) . För dig som uppskattar vin kan en tur till Valpolicella eller Soave vara härligt. Här kan du få vinprovning och köpa en eller flera goda drycker med dig hem.

Bo i komfortabel lägenhet med privat uteplats

De totalt 64 lägenheterna är mycket rymliga och fint inredda och ligger i flera olika byggnader på området. De flesta har balkong eller terrass. De som heter Suite (deluxe) är i små bekväma "hus" med modern inredning, bra komfort och terrass. Extrabäddar är i bäddsoffa.

Det finns en parkeringsplats till varje lägenhet och extra parkeringsplats kan beställas mot tillägg Notera: Onda Blu har även en mindre campingplats. Campinggästerna har tillgång till att använda Onda Blus faciliteter.

Läs om lägenheterna på Residence Onda Blu

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map