Semesterbostad i Manerba vid Gardasjön

Residence Onda Blu

Pris från per pers.
Lägenheterna Suite Living med privat terrass Lägenheterna Suite Living med privat terrass Lägenheterna Suite Living med privat terrass
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Att så många gäster trivs på Residence Onda Blu är inte konstigt och läget intill sjön är en av de bidragande orsakerna. Här finns dessutom två barer som även serverar snacks, en restaurang samt pizzeria som är öppen både för frukost, lunch och middag. Du bor med självhushåll men om du vill kan du här även beställa frukostbröd dagen innan, vilket kan vara mycket praktiskt.

Slappa intill poolkanten och njut av semestern


På Residence Onda Blu är det lätt att trivas, oavsett ålder. Poolområdet är stort och fint omgiven av palmer, och är utrustat med solstolar och parasoll, där du kan slappa med en bra bok eller njuta av utsikten över sjön och Manerba del Garda bukten. I högsäsong (juli och augusti) hålls det lite vattengympa som du kan deltaga i. I den stora poolen 25x12 m) finns en del som är tillägnad de yngsta och där de kan plaska av sig, lägsta höjd är dock 80 cm.

För dig som lägtar efter att få känna sjöbris mot kinden finns en sk allmän strand intill. Här kan du antingen ligga på medtagen handduk eller, om du hellre önskar det, hyra en solstol (som du hyr på Residence Onda Blu). För dig som kommer med båt, kan det vara bra att veta att du kan lägga till vid en privat brygga (mot tillägg).

Laga maten själv eller låt dig bli serverad


På Residence Onda Blu bor du med självhushåll, vilket är praktiskt för dig som snabbt och enkelt vill slänga ihop något gott att äta. Men om du däremot känner en dag för att skippa matlagningen kan du slå dig ner på ställets restaurang/pizzeria som är öppen både för frukost, lunch och middag. Här kan du välja mellan lokala specialiteter och ett typiskt Medelhavskök från en à la carte meny. Till barnens stora glädje finns här även ett stort urval av smarriga pizzor. När de yngsta gästerna ätit klart kan de som vill bege sig till det intilliggande lekområdet, så kan du som vuxen äta klart i lugn och ro. Restaurangen serverar som nämnt även frukost och du kan här (dagen innan) beställa nybakt frukostbröd och croissanter. Före eller efter maten kan du i baren beställa goda cocktails av olika slag och lättare snacks som du kan njuta av samtidigt som du blickar ut över sjön.

När du känner för att testa någon av områdets övriga restauranger, så har du ett par stycken att välja mellan ca 750 m bort och ytterligare fler endast 1-2 km bort.

Inköpsmöjligheter och aktiviteter har du i din närhet


Att bo med självhushåll kan vara mycket behändigt och extra praktiskt är det att inte ha för långt till matinköpen. Endast ca 750 m från ditt boende ligger en supermarket där du kan inhandla det mesta du behöver.

Tycker du om att aktivera dig på semestern kan du ta långa, sköna promenader, härliga cykelturer, besöka fitness center, spela golf eller se omgivningarna från hästryggen. Reser du med ungdomar kan det vara bra att veta att det finns ett diskotek endast en kilometer bort. Under sommarmånaderna passerar här ett litet elektriskt tåg som du kan ta dig en tur med till t.ex. till Manerba (mot betalning). Och har du inte cykel med finns det möjlighet att hyra i närheten.

Att göra utflykter längs sjön är alltid uppskattat, och till sagolika Sirmione är det endast ca 30 km. Även Gardaland med alla sina aktiviteter är något flera barnfamiljer frågar efter, och som du har ca 45 min bort med bil (36 km) . För dig som uppskattar vin kan en tur till Valpolicella eller Soave vara härligt. Här kan du få vinprovning och köpa en eller flera goda drycker med dig hem.

Bo i komfortabel lägenhet med privat uteplats


De totalt 64 lägenheterna är mycket rymliga och fint inredda och ligger i flera olika byggnader på området. Till varje lägenhet hör en balkong på ca. 10 m² eller en mindre terrass med fina trädgårdsmöbler. Den lägenhet som heter Suite Living är den nyaste och modernaste.

Det finns en parkeringsplats till varje lägenhet och extra parkeringsplats kan beställas mot tillägg Notera: Onda Blu har även en mindre campingplats. Campinggästerna har tillgång till att använda Onda Blus faciliteter.

Läs om lägenheterna på Residence Onda Blu

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

San Sivino

Manerba, Lombardiet

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

search map