Semesterbostad i Manerba vid Gardasjön

Residence Miralago

Residence Miralago är den stora byggnaden mitt på bilden
 
Residence Miralago är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Miralago är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manerba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Residence Miralago är ett härligt familjeägt lägenhetshotell som ligger ett stenkast (ca. 100 m) från Gardasjön i sköna omgivningar i utkanten av Manerba. Med pool, restaurang och flera faciliteter på stället får du och dina barn alla förutsättningar för en optimal familjesemester.

Pool och gemensamma faciliteter

Hotellrummen och lägenheterna ligger i samma byggnad och delar alla faciliteter som reception, hiss, uppehållsrum, restaurang, bar, terrass, pool (15 x 5 meter), lekområde för barn (med bl.a. bordtennis) samt garage (en plats / lägenhet).

Läs mer om Residence Miralago

Närvarande ägarfamilj

Ställets ägare är den sympatiska familjen Di Bellini som står för den dagliga driften. De senaste åren har Hotel Residence Miralago genomgått en större renovering och under vintern 2007 renoverades ytterliggare en våning på hotellet.

Lägenheterna blev inredda i en extra byggnad intill hotellet 2004. Familjen gör så mycket de kan för att tillfredställa barnfamiljer och är hela tiden igång med att vidarutveckla de faciliteter som redan finns.

Lokala förhållande

Lägenhetshotellet Miralago ligger granne till en trevlig campingplats samt en väg med lokal trafik. Det finns möjligheter att äta måltider på hotellets restaurang, det finns även en gemensam tvättmaskin som gästerna kan använda. Till höger om Residence Miralago ligger en minilivsmedelsbutik med basvaror.

Lägenheterna på Residence Miralago

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

De 23 lägenheterna mäter 55 m² och är utrustade med aircondition. De består av uppehållsrum med bäddsoffa, större balkong eller terrass, satellit-TV, förvaringsbox och kokvrå med två elektriska plattor och kylskåp. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det är möjligt att sätta in en extrasäng mot tilläggsbetalning.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Dessa lägenheter mäter 55 m² och är utrustade med aircondition. De ligger på andra våningen och vänder mot sjön som anas bakom träden och bakom den campingplats som ligger på andra sidan gatan. De består av uppehållsrum med bäddsoffa, större balkong eller terrass, satellit-TV, förvaringsbox och kokvrå med två elektriska plattor och kylskåp. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det är möjligt att sätta in en extrasäng mot tilläggsbetalning.

Dölj texten
 
 
search map