Omdömen från Residence Fior di Roccia

 
Residence Fior di Roccia är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Fior di Roccia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manerba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Fior di Roccia

Läs personliga omdömen av Residence Fior di Roccia som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Fior di Roccia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lennart med familj från Stockholm i Sverige bodde på Residence Fior di Roccia i Manerba från den 16. till den 23. augusti 2008.

En vecka i Manerba utan bil!
Eftersom jag sedan tidigare upplevt hur svårt det kan vara att komma till dom där platserna som man ser genom bilfönstret var det lite pyssel innan veckan i Manerba bokades. Tidtabeller på båtarna , tågtidtabeller som skulle passa.

En miss var att jag inte tänkte på att det var begränsad båttrafik på porto Dusano där vi bodde. En båt 09.50 söderut och en 10.33 norrut. (Om man vill resa hem med båt) Ett besök i Riva fick därmed stryka på foten då båten har ett uppehåll enligt tidtabellen på en timme. Detta minskat med förseningen som alltid var. Annars var detta nog sjöns bästa båt att ta.

När man kliver av i Malcesine har man dryga 2,5 timme på sig att ta sig till kabinbanan och köa för att hinna upp och tillbaka innan båten (Andromeda) kommer tillbaka. Vi hann, och även om det är kostsamt för en familj så var turen värt varenda euro.

Som alla byar runt Gardasjön var även Malcesine en lite pittoresk och vacker by. Gardone på västsidan är en av de vackraste byarna, men 5 euro per person i inträde till badet var inte att tänka på då dottern var den enda som då ville bada. Att ta båten till Salo var att komma till en stad i förhållande till Gardone, men fortfarande en ytterst vacker strandpromenad att bli kär i.

Bada kunde vi göra från klipporna längre in i viken strax innan båtklubben.
Och man handlade billigt runt hörnet i det lite större matvaruhuset. Synd att vi inte kunde bära med oss melonen hem. 10,5 kilo för 2,35 euro!
I själva porto Dusano fanns hotellets restaurang och puben som serverade taskig pubmat och hade dålig service. Men själva hotellet var rent och fint samt mycket vänliga och välkomnande. Rummen var bra, och kök och badrum kändes nytt och fräsht även om badrumsdörren kärvade i låset. Även på restaurangen var det bra. Men som variation kan man gå upp till Montinell och äta på någon av de restauranger som finns där.

En höjdare är att besöka Sirmione. Superkommersiellt, men oj vad vackert!
Desenzano är också ganska fint. Att vandra mellan husen bland gränderna i centrala staden är fint. Sitta och ta en kvällsdrink och bara studera folk som strosar förbi.

Vår resa gick med Ryan air till Treviso där vi tog flygbussen in till Venedig. Dagen efter tog vi tåget från Venedig till Desenzano där vi tog taxi till Fior di Rocca i Manerna. En tripp som gick på lite drygt 30 euro.
Från hotellet åkte vi båten 4 x 3,90 euro till Desenzano där vi tog bussen 4 x 1 euro till tågstation.

Att resa med tåg har sina sidor, så ta god tid på er. Det är inte så handikappvänligt på stationerna heller, så det blir mycket bära väskor upp och ner för trapporna. Annars kostade en kombibiljett för fyra till Bergamo
32 euro och bussen från Bergamo stn till flyget kostade ytterligare 1,65 per person.

Ps! Jag funderade på att hyra bil, men då det är svårt att parkera och att det kostar (60/dygn i Manerba) samt hur dyrt det är att hyra. Så kom jag fram till att för dom fyra tusen får vi mycket taxi, båtresor osv.

Vi hade det jättebra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map