Semesterbostad i Manerba vid Gardasjön

Residence Fior di Roccia

 
Residence Fior di Roccia är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Fior di Roccia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manerba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Fior di Roccia ligger vid den lilla hamnen Durano. Det är ett nybyggt ställe, där rummen är plaserade på andra och tredje våningen med balkong eller terrass mot sjön. På första våningen ligger receptionen, caféet och en pizzeria. Taket har en stor terrass med parasoll och solstolar och en dusch att svalka sig i. Parkeringsplatsen ligger vid byggningen på offentliga plaster, där en del p-platser är avgiftsbelagda.

Vid byggningen ligger den lilla hamnen och stenstranden ut till sjön, där det finns badmöjligheter. Från hamnen går det båtar runt hela Gardasjön, så man kan låta bilen stå under sin vistelse och njuta av sjöluften och besöka de många, små mysiga byarna runt insjön.

Läs mer om Residence Fior di Roccia

De 8 lägenheterna på Residence Fior di Roccia är all rymliga och fräscht möblerade. Alla är rustade med aircondition, satellit-TV och safe box. Lägenheterna på andra våningen (från nummer 1 till 4) har alla en snygg, stor terrass med sjöutsikt samt bord och stolar. Lägenheterna på tredje våningen (från nummer 5 till 8) har bättre sjöutsikt men mindre terrasser men där det dock finns plats för stolar och bord.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (nummer 1, 2, 3, 5, 6, 7):
- Lägenheterna består av rymmligt vardagsrum med köksavdelning (4 kokplattor, microvågsugn och stort kylskåp med frysfack) och dubbel bäddsoffa (rekommenderas till barn upp till 12 år) samt sovrum med dubbelsäng och badrum med WC och dusch. Det finns utgång till balkong eller terrass både från vardagsrum och sovrum.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (nummer 4, 8):
- Lägenheterna består av rymmligt vardagsrum med köksavdelning (4 kokplattor, microvågsugn och stort kylskåp med frysfack) och dubbel bäddsoffa (rekommenderas till barn upp till 12 år) samt ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar och badrum med WC och dusch. Det finns utgång till balkong eller terrass både från vardagsrummet och ena sovrummet.

Dölj texten
 
 
search map