Semesterbostad i Manerba vid Gardasjön

Montecolo Resort

 
Montecolo Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Montecolo Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manerba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Montecolo Resort är ett riktigt fint semesterställe med pittoresk och lugn placering samt riktigt ljusa och fina lägenheter.

Bo på gångavstånd till sjön och matställe

Stället ligger med fin utsikt på kullen över Dusano hamnen med kort avstånd till Manerba sul Garda (2 km), där man finner närmaste inköpsmöjligheter. Vid den närliggande Dusano hamnen finns det både caféer och matställe, samt en fin grusstrand där man kan bada i sjön.

Läs mer om Montecolo Resort

Pool och barnpool

På Montecolo Resort finns det ett fint poolområde med pool och barnpool som ligger centralt på ställets grund. Det finns även vattenmassage och bred terrass med solstolar och parasoller, varifrån man har en enastående utsikt över Gardasjön. I den stora välskötta trädgården finns det även lekplats och gemensamt grillområde. För de minsta gästerna finns även ett lekrum och till de lite större en volleyboll plan. Varje lägenhet har privat parkeringsplats på den övertäckta parkeringsplatsen. Önskar du en lägenhet med tvättmaskin som kan vara nyttig med barn i sällskapet ska den förbokas. Tillägg betalas på plats.

Lägenheter med terrass och sjöutsikt

Det finns totalt 82 lägenheter fördelade på 7 block, som ligger runt poolen och skapar en hästsko ner mot sjön. Detta medför att man från alla lägenheters terrasser har utsikt över både sjön och poolen. Lägenheterna är alla utrustade med aircondition, TV, kök med antingen ugn eller microvågsugn samt vattenkokare, kaffemaskin och brödrost. I bäddsoffan accepteras endast gäster under 12 år och det finns inte plats för extra säng förutom angivet antal sovplatser. Vid ankomsten får man en gratis välkomstpaket med några förnödenheter, så man har lite att starta upp med så som toalettpapper, tvål, kökshanduk och bordsvatten.

Läs om lägenheterna på Montecolo Resort

Dölj texten
 
 
search map