Semesterbostad i Manerba vid Gardasjön

Borgo del Torchio

 
Borgo del Torchio är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo del Torchio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manerba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Borgo del Torchio är en nybyggd semester-by som ligger fint i gröna omgivningar endast 500 meter från Gardasjön, stranden och den lilla hamnen i Manerba.

Denna lilla "by" som totalt består av 160 lägenheter stod färdigbyggd 2008 och standarden är utan tvivel den bästa som finns vid Gardasjön i nuläget. En av anledningarna är att samtliga bostäder är privatägda och köparna kommer från hela Europa. Några få lägenheter blir uthyrda till turister under vissa perioder och In-Italia har fått möjligheten att erbjuda 5 av dessa. Då det är tal om ett komplex med privata lägenheter kan man inte förvänta sig en receptionsservice som på andra semestercenter.

Läs mer om Borgo del Torchio

Själva stället med bostäder ligger på ett 4 hektar stort område och man har valt att bevara så mycket som möjligt av naturen. Det finns desstom 3 stora pooler för vuxna och 1 stor barnpool, lekområde för mindre barn, tennis och fotbollsplan samt ett stort underjordiskt garage, där det finns en reserverad plats för varje lägenhet. Vi rekommenderar badskor till barn i poolen eftersom botten är ganska sträv, för att undgå att man glider. Poolerna håller stängt under siestan mellan kl 13-15 ca.

Det är ca. 500 meter till stranden och hamnen i Manerba och byns centrum ligger inte långt bort. Där finner man affärer, liksom en mängd caféer och restauranger att välja melllan. Det finns ingen restaurang på själva området. Det finns reception i den stora ankomstbyggnaden ( de talar inte så bra engelska) . Området är inhägnat och övervakat dygnet runt.

Tvårumslägenhet G14 m. 2/4 sovplatser
- ligger på andra våningen och består av vardagsrum med bäddsoffa för två, platt-TV, kokvrå med spis och ugn, diskmaskin samt kyl/frysskåp samt utgång till den möblerade terrassen, där man har utsikt ut över poolen. Det finns ett sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har aircondition.

Trerumslägenhet F1, G1 och G10 m. 4/5 sovplatser
- ligger på första våningen och består av vardagsrum med bäddsoffa för en, platt-TV, kokvrå med spis och ugn, diskmaskin samt kyl/frysskåp samt utgång till den möblerade terrassen. Det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har aircondition. Det finns dessutom en stor outnyttjad källare, där det finns ett extra badrum med dusch.

Trerumslägenhet G13 m. 4/6 sovplatser
- ligger på andra våningen och består av vardagsrum med bäddsoffa för två, platt-TV, kokvrå med spis och ugn, diskmaskin samt kyl/frysskåp samt utgång till den möblerade terrassen med utsikt ut över poolen. Det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två våningsängar och badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har aircondition.

OBS!!! Det är föbjudet att röka i lägenheterna och man får betala en säkerhetsavgift om detta överträdes. Det är heller inte tillåtet att hänga kläder till tork på privata eller gemensamma utomhusarealer, detta gäller även terrasser och balkonger.

Dölj texten
 
 
search map