Agriturismo i Manerba vid Gardasjön

Agriturismo La Filanda

 
Agriturismo La Filanda är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Filanda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Manerba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vem skulle inte önska sig att bo i en mysig by med goda cafèer och restauranger runt hörnet och samtidigt kunna njuta av poolen mitt bland olivlundar? Agriturismo La Filanda är en gammal gård som är från 1600-talet, som nu har blivit mycekt vackert restaurerad och ligger i Manerba del Garda och producerar olivolja från sina 50 hektar jord.

På motsatt sida av gården ligger en olivplantage med en vacker simbassäng (20x10 m) med tillhörande barnbassäng och stor solterrass. Där ligger också 4 tennisbanor och 1 beach volley boll bana samt en stor grill.

Läs mer om Agriturismo La Filanda

Barnen har gott om plats till att röra på sig och de vuxna har möjlighet att slappna av och njuta av den trygga omgivningen och stämningsfulla byn, dit man går på bara några minuter. Det är värt att lägga märke till att lägenheterna och poolområde skiljs av en liten smal väg med nästan ingen trafik, som dock kräver föräldrars upmärksamhet.

På gården är där en mängd lägenheter i olika storlekar. De är alla vackert inredda och rymliga och har satellit-TV, kök med ugn och mikrovågsugn. Observera att alla lägenheter i Monte Re byggnaden har aircondition och hiss och användning av bäddsoffor betalas separat för lägenheterna i Filanda, Armani och Gilsenti.

Dölj texten
 
 
search map