Hotell i Livigno i Lombardiet

Hotel San Carlo

 
Hotel San Carlo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Carlo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Livigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger med ett panoramiskt läge, 1,5 km från Livignos centrum och 200 meter från en helt ny skidlift, som är förbunden med Mottolino-området, och som kan nås med skidorna på fötterna. Cirka 50 meter från hotellet (kör til kl. 19:30) går det dessutom gratis skidbuss till Carosello 3000-skidliften, som ligger 1500 meter bort. Hotellet består av 7 stugor på tre våningar, satliga byggda i traditionell bergsstil, förbundna med varandra med inre tunnlar och passager. Det finns ingen hiss.

Rummen är enkelt möblerade i traditionell alpstil och är utrustade med enkelsängar som kan skjutas isär eller slås ihop efter behov (vänligen specificera detta vid bokning), badrum med toalett och dusch samt hårtork, telefon, satellit-TV och säkerhetsbox. Tre- och fyrbäddsrummen är utrustade med en extra säng eller våningssäng, som är 180 cm långa. Några rum har balkong.

Läs mer om Hotel San Carlo

På hotellets restaurang äter man vid långa bord, tillsammans med de andra gästerna. Det finns dessutom gemensamt uppehållsrum med bar och TV, stor terrass, oövervakad parkering, internet point, skiduthyring och skid-depåt med skåp, som kan hyras eller användas mot betalning av deposit. Det arrangeras dessutom kvällsunderhållning, miniklubb för barn mellan 5 och 12 år (mellan kl. 10.00 - 12.30 och 14.00 - 16.30), skidutflykter med guide (endast deltagare över 18 år). Gästerna har dessutom tillgång till hotellets pool och fitness-rum när det är öppet - och mot betalning även sauna och solarium.

Dölj texten
 
 
search map