Hotell i Livigno i Lombardiet

Hotel Paré

 
Hotel Paré är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Paré är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Livigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Nära ett trevligt centrum

Hotel Parè ligger cirka 1,5 km från Livignos trevliga centrum. Under dagstimmarna kan du ta skidbussen från hotellet, när du önskar komma in till centrum. Skidliften ligger ca 30 meter från hotellet, och när du är på väg ner igen efter din dag i backarna, kan du bara svänga förbi ditt hotell - pisten ligger nämligen precis vid sidan om hotellet.

Tax free-område

Livigno är ett tax-free-område som ligger på 1800 meters höjd. Du hittar ett stort urval av trevliga barer, restauranger och butiker. Många av butikerna fokuserar på sport, mode, tobak och parfym. Livigno bjuder på ett stort skidområde, med mer än 115 km pister och 33 skidliftar och du kan alltid åka skidor med solen över dig, för det finns pister på både sidor om dalen. Dessvärre är det inte någon skidlift som förbinder de båda sidorna, men du kan ta skidbussen. På de högsta pisterna, som ligger på 2796 meters höjd, är det rätt god garanti för snö inom säsongen. Livigno är ett bra ställe att åka skidor på, oavsett vad din nivå är - det är dock framförallt nybörjare och barn som trivs bäst här. Om du är mycket erfaren får du ge dig ut off pist för att hitta de verkliga utmaningarna.

Livigno är ett bra ställe att vandra på och cykla i om sommaren. Här finns många vackra rutter.

Avstånd:
- Centrum: 1,5 km
- Pister: 30 meter
- Skidbussen: Stopp vid hotellet
- Skidlift: 30 meter
- Supermarknad: 200 meter

Trivsel och wellness - mycket för pengarna

Om du önskar komfort, god service och ett rimligt pris, är Hotel Parè precis vad du letar efter. Hotellet är inrett med traditionell interiör, som skapar en trevlig stämning. När du kommer ner från pisterna, kan du låta din väg gå via baren i lobbyn, där du kan trivas med en cocktail eller en kopp varm choklad för att få tillbaka värmen i kroppen. Om du har lust till att skämma bort dig själv, kan du besöka wellness-området där du kan nyttja bastu och inomhuspool (uppvärmd). Du kan också beställa behandlingar och massage. Efter en sådan föryngringskur, eller en avslappnande drink i baren, serverar restaurangen mycket gärna sina välkända italienska och internationella rätter till dig. Här håller man väldigt god service, och både familjer, atleter, vegetarianer och sundhets-entusiaster kan hitta något på menyn som passar deras smak.

Från restaurangen på Hotel Parè kan du njuta av en vacker utsikt över pisterna.

Hotellet erbjuder självklart också en plats där du kan bevara dina skidor, och om sommaren kan du hyra cyklar. Det finns gratis wifi på hela området.

Läs mer om Hotel Paré

Varma och rymliga rum

De 37 rummen har nyligen renoverats och är möblerade i en varm och trevlig alpin stil. Oavsett vilken rumstyp du väljer, kommer du att bo bekvämt. Alla rum har telefon, sat-TV, wifi, värdebox och badrum med dusch och hårtork.

Det finns i allt 37 standard rum och 3 suiter på hotellet, som alla har hårfön, telefon, TV och safety-box. Det är möjligt att få fyrbäddsrum vid att man sätter in våningssäng på rummet.

Dölj texten
 
 
search map