Hotell i Livigno i Lombardiet

Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Livigno är en skattefri stad som ligger bland bergen på ca. 1.800 meters höjd och nära gränsen till Schweiz. Även om staden är lång (ca. 7 km) och relativt smal råder en trevlig atmosfär, inte minst på grund av de många restauranger, barer och butiker. Har du en shopping-gen har du kommit till rätt ställe eftersom du här finner både sport, mode, parfym och elektronikaffärer - allt till bra priser.

Ankommer du i bil kan du med fördel fylla bilen med alla fynd du gör under semestern. Skattebefrielsen beror på att staden tidigare var helt isolerad från omvärlden större delen av året, och därför hade denna särställning.

Ett paradis som passar alla

Under många år har Livigno stått högt på listan med favoritområden i Alperna. En anledning är att destinationen erbjuder mer än 115 km pist och totalt 33 liftar. Området sprider sig i bergen på vardera sida om staden och även om de inte är förbundna med liftar är det relativt lätt att ta sig runt med lokalbuss.

De högsta pisterna ligger på nästan 3.000 meters höjd vilket gett namn åt en av dem viktigaste liftarna, nämligen Carosello 3000. På grund av den höga höjden är Livigno också nästan snösäkert hela säsongen. Backarna är perfekta för nybörjare och medelåkare medan hardcore-åkare och professionella skidåkare samt snowboardåkare nog kommer sakna dem riktiga utmaningarna, såvida de inte väljer att köra offpist. Livigno är fantastiskt även om sommaren då det blir till ett paradis för vandrare och cyklister.

Familiedrivet hotell

Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort är ett familjedrivet hotell och så snart du träder in känner du dig som hemma och välkommen. Hotellet har en riktigt fin placering och det är endast ca. 50 meter från närmaste lift som snabbt leder dig till den stora Carosello 3000 liften. Vid dagens slut är det inte nödvändigt att släpa runt på skidutrustningen, då pisterna sluttar bokstavligt talat precis utanför hotelldörren.

Läs mer om Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort

Ren avkoppling

Efter dagens aktiviteter är det dags att behandla dig själv, och du kan enkelt göra det på själva hotellet. För här hittar du både ett stort wellnesscenter, en uppvärmd inomhuspool och bio-bastu. Det finns både ett turkiskt bad för olika behandlingar och massage. Ev avgift kan tillkomma.

Faciliteter så det blir över...

På hotellet finns det reception, restaurang, bar, konditori, TV-rum, uppehållsrum med öppen spis, stor terrass med after-ski, skiduthyrning och skid-depå, gratis parkeringsplats samt garage. Under dagen serveras det lättare snacks / fika och förfriskningar i hotellet bar både invändigt och på den stora utvändiga terrassen i solen. I a la carte restaurangen erbjuder kökschefen Fabio både lokala och internationella rätter, och ifall du föredrar halvpension är det möjligt att boka, då hotellets restaurang serverar en god buffé. Glöm inte att utforska den spännande vinkällaren som erbjuder fantastiska viner både från området och internationellt. Efter middagen kan du njuta av kvällen i "cigarr-loungen" där du kan njuta av en god grappa eller whiskey.

Moderna rum i alpin stil med balkong

Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort har 65 rymliga rum i varma behagliga färger. Alla rum har balkong med utsikt till de snöklädda bergstopparna som omger Livigno. Vidare är rummen utrustade med satellit-TV, wi-fi, förvaringsbox till laptop, minibar, uppehållsrum och ordentliga madrasser. Badrummen har toalett, dusch och hårtork medan Deluxe och Prestige rummen även har badkar.

Hotellrummen är uppdelade i Superior, Deluxe och Prestige samt några få enkelrum. Enkelrummen mäter ca. 20 m² och vänder mot norr. Superior rummen mäter ca. 28 m² och är utrustade med balkong, telefon, satellit-TV, minibar, internet, själständig värmeanläggning och badrum med toalett och dusch. Deluxe rummen är på ca. 35 m² och har ett litet uppehållsrum, badrum med badkar och dusch samt två vaskar. Prestige rummen mäter ca. 45 m², vänder alla mot söder.

Läs om rummen på Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map