Hotell i Livigno i Lombardiet

Hotel Intermonti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du bor nära skogen och staden

Hotel Intermonti ligger i utkanten av skogen, endast 150 meter från skidliften Teola-Pianoni Bassi som är förbunden med skidområdet Mottolino. Livignos centrum hittar du endast 1,5 km från hotellet, men shuttelbussen som stannar vid alla liftar, vid centrum och vid spåren för längdskidåkning, stannar precis framför hotellet - och den är gratis (och går både sommar och vinter).

Ett paradis för shopping-glada

Livigno är en tax-free-stad, som ligger på 1800 meters höjd. Här hittar du ett rimligt stort urval av butiker, som framförallt fokuserar på sport, parfym, mode och tobak. Så, om du tycker om att shoppa har du kommit till rätt ställe.

Läs mer om Hotel Intermonti

Varierande pister och sol hela dagen lång

Runt omkring Livigno finns ett stort urval av pister, med mer än 115 km pist och 33 liftar. Du kan åka skidor i sol hela dagen, då pisterna ligger på båda sidor om Livigno-dalen. Det finns dock ingen lift som förbinder dessa båda sidor, men du kan transportera dig med skidbussar. De högsta pisterna är belägna på 2765 meters höjd, vilket ger en någorlunda garanti för snö på vintern.

Livigno är ett bra ställe för skidåkare på alla nivåer, men det lämpar sig extra bra till nybörjare och barn. På sommaren går du inte heller miste om utomhusaktiviteter, då dalen bjuder på mer än 600 km rutter för cykling och vandring i vackra omgivningar. Du kan vandra eller cykla på egen hand, eller så kan du följa med på en guidad tur.

Hotel Intermonti är ett stort, men karaktärsfullt hotell

Hotel Intermonti består av 4 byggnader som är förbundna med varandra. Atmosfären är trevlig och komfortabel, och här finns allt det du har behov av - oändligt med tjänster och faciliteter.

I den stora, trevliga, restaurangen kan du njuta av regional och internationell mat. Baren håller öppet från morgonen, så om du vill dricka din cappuccino här under morgontimmarna, så är personalen redo att serva dig. Det finns ett spelrum till barnen och tecknad film till olika åldrar, beroende på säsongen. Den stora trädgården har en härlig terrass, där du kan njuta av naturens dofter och en panoramautsikt över Livigno.

Wellness och skidlektioner

Skidrummet är tillgängligt för gäster i vintermånaderna, och har uppvärmda skåp där du kan förvara din utrustning. På sommaren kan du nyttja cykel-depån som också är utrustad för att hantera både reperationer och cykeluthyrning.

Alla gäster har tillgång till inomhuspoolen och det lilla wellness-centret med bastu, bubbelbad och turkiskt bad. Till de, som vill ha lite extra välbefinnande efter en lång dag i backarna, finns det möjlighet att boka kroppsbehandlingar och massage. Om du har behov för skidlektioner, kan du beställa dessa vid ett skrivbord på hotellet. Wifi finns i de gemensamma utrymmena, och har du behov av att parkera din bil, kan detta lätt göras på hotellets område.

Traditionella rum i alp-stil

Som nämnt är hotellet stort - här finns hela 160 rum att välja mellan. Några rum har balkong, beroende på vilken typ du bokar. Alla rum har sat-TV; minibar, värdebox, telefon och privat badrum med hårtork och dusch. Några rum har wifi.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Baita Clementi Hotel

Bormio, Lombardiet

Alexander Charme Hotel

Livigno, Lombardiet

Palace Hotel

Bormio, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

Hotel Mauro

Sirmione - Colombare

Rezia Hotel

Bormio

Hotel Alù

Bormio

search map