Hotell i Livigno i Lombardiet

Hotel Intermonti

 
Hotel Intermonti är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Intermonti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Livigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du bor nära skogen och staden

Hotel Intermonti ligger i utkanten av skogen, endast 150 meter från skidliften Teola-Pianoni Bassi som är förbunden med skidområdet Mottolino. Livignos centrum hittar du endast 1,5 km från hotellet, men shuttelbussen som stannar vid alla liftar, vid centrum och vid spåren för längdskidåkning, stannar precis framför hotellet - och den är gratis (och går både sommar och vinter).

Ett paradis för shopping-glada

Livigno är en tax-free-stad, som ligger på 1800 meters höjd. Här hittar du ett rimligt stort urval av butiker, som framförallt fokuserar på sport, parfym, mode och tobak. Så, om du tycker om att shoppa har du kommit till rätt ställe.

Läs mer om Hotel Intermonti

Varierande pister och sol hela dagen lång

Runt omkring Livigno finns ett stort urval av pister, med mer än 115 km pist och 33 liftar. Du kan åka skidor i sol hela dagen, då pisterna ligger på båda sidor om Livigno-dalen. Det finns dock ingen lift som förbinder dessa båda sidor, men du kan transportera dig med skidbussar. De högsta pisterna är belägna på 2765 meters höjd, vilket ger en någorlunda garanti för snö på vintern.

Livigno är ett bra ställe för skidåkare på alla nivåer, men det lämpar sig extra bra till nybörjare och barn. På sommaren går du inte heller miste om utomhusaktiviteter, då dalen bjuder på mer än 600 km rutter för cykling och vandring i vackra omgivningar. Du kan vandra eller cykla på egen hand, eller så kan du följa med på en guidad tur.

Hotel Intermonti är ett stort, men karaktärsfullt hotell

Hotel Intermonti består av 4 byggnader som är förbundna med varandra. Atmosfären är trevlig och komfortabel, och här finns allt det du har behov av - oändligt med tjänster och faciliteter.

I den stora, trevliga, restaurangen kan du njuta av regional och internationell mat. Baren håller öppet från morgonen, så om du vill dricka din cappuccino här under morgontimmarna, så är personalen redo att serva dig. Det finns ett spelrum till barnen och tecknad film till olika åldrar, beroende på säsongen. Den stora trädgården har en härlig terrass, där du kan njuta av naturens dofter och en panoramautsikt över Livigno.

Wellness och skidlektioner

Skidrummet är tillgängligt för gäster i vintermånaderna, och har uppvärmda skåp där du kan förvara din utrustning. På sommaren kan du nyttja cykel-depån som också är utrustad för att hantera både reperationer och cykeluthyrning.

Alla gäster har tillgång till inomhuspoolen och det lilla wellness-centret med bastu, bubbelbad och turkiskt bad. Till de, som vill ha lite extra välbefinnande efter en lång dag i backarna, finns det möjlighet att boka kroppsbehandlingar och massage. Om du har behov för skidlektioner, kan du beställa dessa vid ett skrivbord på hotellet. Wifi finns i de gemensamma utrymmena, och har du behov av att parkera din bil, kan detta lätt göras på hotellets område.

Traditionella rum i alp-stil

Som nämnt är hotellet stort - här finns hela 160 rum att välja mellan. Några rum har balkong, beroende på vilken typ du bokar. Alla rum har sat-TV; minibar, värdebox, telefon och privat badrum med hårtork och dusch. Några rum har wifi.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Intermonti

Läs personliga omdömen av Hotel Intermonti som ligger i Skiferie Italien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Intermonti. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Hotellet har en bra belägenhet men servicen var inte hetl toppen

Hotellet ligger bra i förhållande till pisterna, men både servicen och WIFI´n levde inte upp till den nivå vi hade förväntat oss.

Läs mer
 
search map