Hotell i Livigno i Lombardiet

Hotel Helvetia

 
Hotel Helvetia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Helvetia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Livigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är svårt att hitta ett hotell i Livigno som ligger med en bättre placering än Hotel Helvetia. Skidliftarna som leder upp till Sita och Carosello 3000 återfinns endast 50 meter från hotellet och inom 30 meter står du i centrum med allt vad det innebär.

Skidorten Livigno

Livigno ligger på en höjd av 1.816 meter och ligger mellan nationalparkerna Stelvio och Engadin. Området runt Livigno erbjuder ett brett utbud av skidområden med över 115 km pister och 33 liftar. Det finns alltid möjlighet att åka skidor i solen eftersom båda sidor av berget har sluttningar. Tyvärr hänger dessa två sidor inte samman, utan man ska nyttja skidbussen mellan de två systemen. De högsta backarna ligger på en höjd av 2.796 meter vilket ger garanterad snö från november till maj. Området i Livigno är en utmärkt destination för naturälskare både om vintern och sommaren. Cykel och vandringsintresserade kan få fantastiska upplevelser här om sommaren. Stelvio berget ligger precis runt hörnet, och är perfekt för cyklister på sommaren och skidåkare på vintern oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren. I centrum hittar du flera trevliga restauranger, barer och butiker. Livigno är känd för att vara en skattefri stad så passa på att shoppa mellan skidåkningarna.

Läs mer om Hotel Helvetia

Är du först i backen?

Du kan få den första svängen i backen om du vill! Du kan från sovrumsfönstret följa med när liftarna öppnar. När du kommer tillbaka efter en heldag i backen kan du få en skön paus på terrassen som sprudlar av liv och underhållning om eftermiddagen och genom kvällen. Är du gäst på Hotel Helvetia under högsäsongen ska du vara medveten om att det kan förekomma lite buller i form av festligheter till sent, ifall du tänkt gå till sängs tidigt.

Wellness ingår

En annan fördel med Hotel Helvetia är deras wellness område. Om du inte tänkt festa till det allt för mycket kan du istället njuta av inomhuspool, turkiskt bad, bastu och jacuzzi. Skulle det vara svårt att välja kan du istället prova olika typer av massage och skönhetsbehandlingar för att komplettera wellness avdelningen. Restaurangen "Helvetic" tillagar och serverar smakfulla internationella rätter från ett internationellt kök som inkluderar pizza, grillat kött mm. Du kan få serverat maten på den utvändiga terrassen med utsikt över backarna. På morgonen väntar en fin och rik frukostbuffé med både kalla och varma inslag. Ankommer ni i bil är det möjligt att parkera gratis och det finns även kostnadsfri wi-fi på hotellet. Skidutrustning kan förvaras i skiddepån.

Traditionella rum med träinredning

Totalt erbjuder Hotel Helvetia 41 rymliga rum. Alla rum är utrustade med satellit-TV, värme, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork. De flesta rum har balkong med utsikt över backarna.

Dölj texten
 
 
search map