Hotell i Livigno i Lombardiet

Hotel Concordia

 
Hotel Concordia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Concordia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Livigno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Concordia ligger längs gågatan i Livigno ca. 50 meter från närmaste lift och ca. 100 meter från längdskidåkningsspåren. Vid hotellet finner man flera shoppingmöjligheter samt flera pubar, barer och caféer. På hotellet finns det restaurang som serverar lokala och internationella rätter. En gång i veckan arrangeras det traditionell afton med Valtellina rätter och stearinljus.

På hotellet finns det dessutom reception, bar, TV-rum, internet point, tea-room, hiss, skid-depå och parkeringsplats (ej övervakad). Privat garage mot betalning finns ca. 20 meter från hotellet. För de som vill slappa av finns det på hotellet beauty-farm med fri tillgång till bastu och turkiskt bad. Vattenmassage, solarium och massage mot betalning.

Läs mer om Hotel Concordia

På hotellet finns det tre typer av rum som alla är utrustade med telefon, satellit-TV, radio, minibar, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork:
- superior-rummen är ca. 22/26 m² och har balkong.
- junior suite-rummen är ca. 24/30 m² och har avdelning med bord och stolar / bänk.

Dölj texten
 
 
search map